vrijdag 29 juni 2012

Catrice - Welcome To Rosywood

Welcome to Rosywood vind ik één van de apartste kleurtjes van Catrice. Ik ben zelf gek op aparte en originele kleurtjes. In dat opzicht slaat Catrice met dit lakje de plank compleet raak!

Welcome to Rosywood is one of the original colours by Catrice. I love original and hard to describe colours. Catrice completely hit my sensitive point!


Welcome to Rosywood is één van die lakjes die dus echt moeilijk te omschrijven zijn. De kleur doet mij een beetje denken aan oud roze maar is toch eigenlijk net weer een tikkeltje te donker. De kleur doet me ook een beetje aan mauve denken, een beetje een mix van oud roze/mauve! Sja zoals ik dus al zei, moeilijk te omschrijven!


Welcome to Rosywood is one of those colours which are very hard to describe. This colour makes me think of old pink, but it's a little bit to dark for old pink. It also makes me think about mauve, so let's say a combination of mauve and old pink. Well yes, like I told before, hard to describe.


Dit lakje heeft ook nog eens de nieuwe kwastjes. Persoonlijk vind ik deze iets te breed, maar opzich zijn ze nog goed te hanteren. Dit lakje heeft een mooie crème finish, ik ben trouwens ook best benieuwd hoe hij er mat uitziet of met flakies, dit brengt me trouwens op ideeën! Ik heb op bovenstaande foto's 2 laagjes lak gebruikt voor een dekkend resultaat.


This polish got the new brush. This brush is pretty wide and not my favourite but with some practise it's not hard to polish with. Welcome to Rosywood has this nice creamy finish, i'm curious how it looks with a matt finish or with flakies, this gives me some ideas by the way! I used two layers of polish on above swatches.


Hoe zouden jullie de kleur welcome to rosywood omschrijven? / How would you describe welcome to rosywood?

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad een kruising tussen mauve en oud rose. Ik denk dat je hem leuk kunt pimpen met een leuke nailart of inderdaad flakes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol aparte kleurtjes nagellak en welcome to rosywood is daarom ook een trotse aanvulling aan mijn collectie, hoe ik hem zou beschrijven?
  Hmmm geen idee...
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt mooi! Ik hou ook wel van die lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg appart kleurtje!
  Maar wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations