zaterdag 16 juni 2012

[Review] Pixum Canvasfoto

We wilden al tijden een mooie foto van onze kat aan de muur hebben. Zelf foto's uitprinten en in een lijstje stoppen geeft toch ook niet echt het gewenste resultaat. Vorige week maakte ik kennis met www.pixum.nl je kunt hier letterlijk terecht voor al je fotoproblemen!

We wilden graag een mooie foto van Blacky van vooraf, ik kon niets vinden tussen mijn bestanden en heel toevallig ging Blacky er net goed voor zitten. Hoppa nieuwe foto gemaakt én perfect!


Ik bestelde een foto op canvas bij Pixum. Je kunt hier kiezen voor verschillende formaten. Je kunt al een foto op canvas bestellen vanaf 20x30 vanaf €14,99. Hiervoor wordt dus de foto op canvas gedrukt en gespannen op houten balken. Ik bestelde een canvas van 30x40, deze kost €26,99.

Woensdag 6 juni bestelde ik mijn canvasfoto. Guess what? Een week later had ik hem al in huis, supersnel! De kwaliteit van de canvas is erg goed, stevig materiaal en de foto is superscherp. Ook worden er nog extra houtjes bijgeleverd, mocht het canvas zijn spanning een beetje verliezen kun je deze herstellen door achterin het frame de houtjes voorzichtig aan te brengen. 

Ik vond de canvas het mooist staan op deze donkere muur. Het is echt een eyecatcher in de kamer, precies wat we graag wilden! Het ontwerpen van de foto op Pixum is een eitje. Je moet wel rekening houden met een kleine omslag van de foto, dit wordt ook netjes aangegeven tijdens het ontwerpen.

Wil je nou zelf ook een foto op canvas hebben? Hier kun je je eigen foto op canvas ontwerpen en bestellen! Ze zijn dus al verkrijgbaar vanaf €14,99.

1 opmerking:

  1. Leuke foto en bedankt voor de review! Fijn dat je tevreden bent met de canvasfoto. Dat horen we graag.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations