zondag 17 juni 2012

[Video] Random Haul

Omdat jullie shoplogs altijd erg leuk vinden om te zien heb ik vandaag weer een filmpje met een soort van shoplog! Er zitten wat spulletjes bij die ik gekregen heb ter review, maar ook een gewonnen pakketje! Daarnaast kom je nog wat dingetjes van de Primark tegen en wat van Ebay. In ieder geval veel plezier met kijken, ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om een keer wat andere dingetjes erbij te zien dan enkel nagellak!

I know you really like to see hauls. So today I have a kind of videohaul. I haven't bought anything myself. There are some products which were send to me for a review, but there is also a package with products I've won. You will also see some Primark stuff and some Ebay stuff. Well a random haul as you can hear! Have fun watching, I hope you like a haul with not just nailpolish!

 Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien! Mocht je iets tegengekomen zijn waarvan je denkt: Hier wil ik graag een review over zien, laat het me weten in de comments en dan ga ik dit in orde maken!

I hope you enjoyed the video. If you saw something which you really want to see a review from. Let me know in the comments and I will fix a review for you!

5 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien allemaal! Dat lakje van Miss Sporty heb ik ook, hij is echt zoo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal vet leuke spulletjes!
  Ik vind miss sporty voor make-up inderdaad een beetje kinderachtig maar ze hebben prachtige kleuren nagellak!
  liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Joyce,

  Ja hij is echt ontzettend mooi! Alleen jammer dat mijn camera hem constant blauw maakt :S

  @ Arletta,

  Klopt, make-up ben ik ook niet zo gek van alhoewel ik wel een mooie rode lippenstift van Miss Sporty heb en een mintgroene oogschaduw. Verder loop ik ook vaak voorbij het schap, ik ga sowieso meestal naar het Kruidvat en daar heb je Miss Sporty al niet. Ze hebben inderdaad soms wel erg leuke lakjes ertussen zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wil je een review doen over die beats of hoe je het schrijft

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations