maandag 4 juni 2012

Essence - Nude Or What?

Nude Or What? is een lakje uit de Colours Of Extreme LE van Essence. Dit lakje is wellicht nog verkrijgbaar in de uitverkoopbakken want inmiddels is er al een nieuwe LE! Nude or What? is echt een lakje met twee persoonlijkheden, het lakje is zo verschillend in de schaduw en in de zon, kijk je mee?

Nude or What? is a polish from the Colours of Extreme LE by Essence. This polish is probably still for sale with discount, cause there is a new LE available right now. Nude or what? is a polish with 2 personality's, when you see it in sunlight or shade, it looks like 2 different colours!


Dit is Nude or What? in het zonlicht. Het lakje ziet er in het zonlicht uit zoals hij er in het potje uitziet. Een grijs lakje met een hint lila. Het lakje heeft een mooie crème finish, maar is in mijn mening geen nude lakje.

This is Nude or What? in sunlight. The polish looks in the bottle the same as it looks in sunlight. A grey polish with some lilac shades. The polish got a creamy finish, but it's definitely not nude in my eyes.

En dit is de swatch in de schaduw. De lila toon is compleet verdwenen hier. In de schuduw is Nude or What? gewoon een simpele grijze crème lak. Ik vind grijze lakjes vaak erg somber ogen en zal hem dus ook zeker niet zo snel dragen tijdens de zomermaanden. Toch denk ik dat je dit lakje best kunt opleuken met een leuke nailart!


And this is the swatch in shade. The lilac tone has completely disappeared. In shade Nude or What? is just a simple grey cream polish. Grey polishes aren't my favourites to wear, especially not in summer but with a nice nailart on top I think this polish might worth it!


Wat vinden jullie van grijze lakjes in de zomer? / Do you wear grey polishes in summer?

4 opmerkingen:

 1. hmm ik vind m niet zo mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh hij is mooi! Ik hou van grijs namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm ik heb hem ook, en eerlijk gezegd nog nooit opgehad :$
  Als ik de foto's zie dan denk ik voor nu ook nog steeds hmm..
  Ik had de kleurt iets anders verwacht!
  Maar ik denk indd dat hij wel mooi is bij een nail art!
  liefs,x!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Arletta,

  Ik had hem ook héél anders verwacht! In het potje leek hij echt veel meer paars, maar op mijn nagels is hij ontzettend grijs. Het is zo'n 'meh, ik weet het niet' lakje. Ben niet zo gek op grijs!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations