donderdag 28 juni 2012

Hema - Nr 02 (mini)

De hema heeft tegenwoordig steeds meer lakjes in haar assortiment. Van duo lakjes tot gewone lakjes en minilakjes. Het lakje die ik vandaag ga laten zien is zo'n minilakje!

Hema got lots of different nailpolishes lately. From Duo polishes until regular nailpolishes and mini polishes, they have it all. The polish which I'm showing today is one of those minipolishes!


Nr 02 is een mix van oranje/goud. Wel een aparte kleur, maar niet zozeer een kleur die ik zelf echt mooi vind en vaak ga dragen. 

Nr 02 is a mix of orange/gold colours. It's an original colour, I have to admit that. But it's not a colour which I really like to wear. 

Het lakje heeft een metallic finish. Door de metallic finish is de lak ook wat streperig. Dit is kenmerkend voor metallic lakjes. De substantie van dit lakje is vrij waterig.


The polish got a metallic finish. Because of the metallic finish this polish leaves some brushstrokes. This is something which almost all metallic polishes have. The polish's substance is pretty watery.


Het lakje dekt met 2 laagjes. De droogtijd tussen de laagjes door gaat vrij snel. Ondanks de droogtijd is dit niet een lakje die ik van harte aanraad. De Hema heeft soms ontzettende leuke lakjes, maar deze kleur trekt mij persoonlijk niet zo. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat jij het een superkleurtje vind. Smaken verschillen!


The polish is completely opaque with 2 layers. It's dryingtime isn't long, so that's an advantage. Although it dries pretty fast, I won't recommend this polish. Just because I don't like metallic finishes and the colour isn't exactly my thing either. But maybe you love this colour, when you love it, I would say: buy it! Everyone has a different taste!


Hoe vinden jullie dit kleurtje? Zouden jullie hem dragen of niet? / What's your opinion about this colour? Would you wear it or not?

8 opmerkingen:

 1. Yups smaken verschillen inderdaad, en is maar goed ook anders zouden de favoriete lakken altijd uitverkocht zijn hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mwah ik weet nog niet wat ik er van vind, niet slecht iig! ook hou ik wel van de metallic lakjes...ik ga hem wel ff bekijken in de Hema

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, ik vind hem geloof ik toch wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem "wel leuk" het is niet WAUW. en ik heb me voorgenomen alleen nog maar wauw lakken te kopen, haha liefs.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind juist dat strepen bij metallic lakjes niet zo mooi. De kleur is op zich wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marielle,

  Haha idd stel je voor!

  @ Vivian,

  Daarom is het belangrijk dat smaken verschillen hihi! :)

  @ Anneke,

  Idd even in de winkel bekijken, meestal vallen lakjes in het echt toch anders uit dan dat je ze ziet op internet!

  @ Arletta,

  Haha dat heb ik idd ook met mijzelf afgesproken, alleen nog maar echte WAUW lakjes.

  @ Vi Nailarts,

  Ik vind sowieso strepen door de lak niet mooi, metallic finishes zijn ook niet zo mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations