dinsdag 19 juni 2012

E.L.F. - Copper

Copper is voor mij echt het meest verrassende kleurtje van EyesLipsFace. Ik twijfelde heel erg of ik dit kleurtje wilde bestellen, ik had er echt zo'n 'meh' gevoel bij. Achteraf ben ik blij dat ik hem toch heb. Kijk je mee naar Copper? 

Copper is a very surprising polish for me. This polish is from EyesLipsFace. I was doubting about ordering this polish, I just had this 'meh' feeling. Now I'm happy that I did order it, I really love it! Click on read more to see the surprising swatches!


Op het eerste oog ziet Copper er niet speciaal uit. Deze swatch is in de schaduw gemaakt. Copper is een mooi rood/bruin lakje met een shimmertje erin. Toch heeft Copper nog iets speciaals, dit zul je bij de volgende swatch wel zien!

At first sight Copper doesn't look that special. This swatch is made in shade. Copper is a nice red/brown polish with a nice shimmer in it. Although it doesn't look special, Copper does have a kind of special effect. I will show it to you on the next picture.

Zien jullie het al? Naast de shimmers in de finish heeft Copper ook nog eens een mooie duochrome finish. Ik moet zeggen dat ik dit aardig mooi heb kunnen vastleggen op bovenstaande swatch. Supermooi en wat een leuke verrassing! De substantie van dit lakje is vrij waterig, maar ondanks dat hij waterig is, is hij toch prima dekkend met 2 lagen lak.


Do you already see it? Next to the shimmer, Copper also has a nice duochrome finish! I think I pictured it very well on above swatch. Supernice and what a surprise, I didn't expect this! The substance of this polish is pretty watery. Although the watery substance, Copper is opaque with 2 layers of polish.


Wat vinden jullie van Copper en wat zijn jullie ervaringen met E.L.F? / What do you think about Copper and what are your experiences with E.L.F.?

9 opmerkingen:

 1. Ja zeker een mooie zeg! Ik las je titel en dacht hmm copper.. niet mijn kleur. Maar deze is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze super mooi.
  Gr. Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wanneer heb je dit lakje gekocht eigenlijk? Dit is helemaal mijn kleur. Ik zit op de site van E.L.F te kijken maar ik zie dit lakje er niet bij staan.
  Bedankt, Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Vivian,

  Ik heb dit lakje al een tijdje geleden gekocht. Ik denk in januari ongeveer. Toen waren de lakjes van ELF nog 1 euro per stuk. Als het goed is komen alle lakjes die er voorheen opstonden ook gewoon terug maar nu voor de prijs van 2,50. Ik heb net even gekeken en ze komen van: www.eyeslipsface.nl af. Alleen is Copper op dit moment niet beschikbaar, waarschijnlijk over een tijdje wel weer. Even geduld hebben dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op die site had ik gekeken Silvia en ik zag maar 2 lakjes staan. En nog een speciale aanbieding maar meer niet. Beetje magertjes. Maar ik heb de site favoriet gezet en ga het in de gaten houden. Bedankt!
  Oh....complimenten voor wat je iedere dag doet en laat zien, echt leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Vivian,

  Heb je via deze link gekeken: http://www.eyeslipsface.nl/brand-1/category-339/product-50.html (ff kopiƫren en plakken in je balk!) Daar staan namelijk wel meer dan 2 lakjes, alleen copper staat nu dus op niet beschikbaar. Meestal wordt dit zo ongeveer iedere maand aangevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I have not tried the ELF polishes since they changed their formula last year....have you tried their before and after formulas? I know their old one is SO thin it was terrible to work with....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @kat,
  I haven't tried the new formula yet. All my ELF polishes have the old formula. I personally think they haven't changed that much. i also don't have any problems with the formula of the old ones. Yes some are thick or thin but most of the time they apply well. This one is a little bit watery but not all of my ELF polishes have this!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh super, dank je wel Silvia. Ik snap nu hoe ik moet kijken. Had op het woord 'nagellak' geklikt maar dan gebeurt er niks maar wel als je op het lakje zelf klikt *blond* haha...
  Mooie kleurtjes. Hopelijk komt die copper weer terug.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations