dinsdag 5 juni 2012

Notd: Funky French

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik deze french manicure wel online wilde zetten, maar ik heb uiteindelijk toch besloten om het gewoon te doen! Ik ga jullie vandaag een ietwat aparte french manicure laten zien. In eerste instantie had ik toch iets heel anders in gedachte, maar het pakte uiteindelijk toch iets anders uit.

I hesitated a while before posting today's french manicure. I'm not sure if I like it or hate it. So I will show you a little bit different french manicure today. I had something in mind but it turned out way different.


Ik ben de french manicure begonnen met en donkerblauwe shimmer lak. Ik heb hier een lakje van NYC voor gebruikt. Ik vond het in eerste instantie aan de saaie kant dus ik besloot er een topper over aan te brengen. Nooit verwacht dat deze topper écht behoorlijk geel uitviel!

I started this french manicure with a dark blue shimmer polish from NYC. I thought that was a little bit boring, so I decided to add a funky topper. I choosed the topper from It's Two Bright. I never thought that it would be thát yellow, I thought it was just a nice sheer shimmer polish.

Door de gele shimmer topper veranderde de donkerblauwe lak in een paarse tint. De kleurverandering van de tip vond ik nog wel mooi, maar ai hij viel toch wel héél geel uit. Nadat ik klaar was met deze french manicure kreeg ik een beetje een 'schimmelig' gevoel. Ik heb het een tijdje laten zitten om de french een kans te geven, maar heb het uiteindelijk snel verwijderd!

Because of the yellow topper the dark blue polish changed into a kind of purple, I kinda liked that change! But aitsj, the rest of the nail was pretty yellow, I didn't expect that! After I finished this manicure I had a horrible feeling of mold.. I tried to get used to it for a few days, but removed it pretty fast!

Hoe vinden jullie de french manicure met de topper? / What are your thoughts about this french manicure with the topcoat?

8 opmerkingen:

 1. Ik vind hem super mooi geworden! Niet zo standaard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de eerste foto dacht ik dat de gele kleur 1 laagje van een of ander lakje was met daarna glitters erover, maar wow die glittertopcoat is inderdaad heel geel!
  liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is inderdaad geel zeg! Misschien de volgende keer alleen over je french line zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Begrijp je eerste gedachtes over het geel, maar ik vind het toch een hele aparte en mooie manicure!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Paola,
  Fijn om te horen dat iemand het een leuke combi vind!

  @ Arletta,
  Ik verbaasde me er inderdaad ook over, hij is echt behoorlijk geel voor zo'n topper!

  @VI nailarts,
  Dat is inderdaad ook een goed idee, de paarse kleur door die gele topper vond ik wel erg leuk!

  @ Thepolisheffect,
  Thanks! Ik kon er helaas niet aan wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi, alleen de topper is inderdaad wel erg geel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. topper is idd wel geel.. maar vind het toch wel een leuk resultaat hoor...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations