vrijdag 15 maart 2013

[Shoplog] Februari/Maart

Eindelijk weer eens een shoplog! Deze hebben jullie in tijden al niet meer van mij gezien doordat ik eigenlijk weinig lakken kocht. Nu ik wat meer werk heb is mijn budget weer wat breder waardoor ik leuk gebruik kon maken van een aantal acties! Kijk je mee naar deze supershoplog?

Als eerste kocht ik wat leuke stickers bij de Action. Ik gebruik zelf weinig stickers, maar vind het wel altijd leuk om even uit te testen en te reviewen! Hetgeen wat overblijft gebruik ik dan voor de Nailart Party's! Links drie designs met full nail nagelstickers, de review van deze stickers kun je hier vinden. Rechts nog wat losse velletjes stickers, ook leuke animal tips, hier ben ik echt benieuwd naar!


In Zaandam hebben wij helaas nergens een tweede Essence schap waar je leuke nailartspulletjes kunt vinden, dus moet ik altijd in een andere stad zoeken. Zo kocht ik een tijdje terug in Amsterdam de twee Vintage District nailartpakjes en afgelopen week in Purmerend drie nieuwe stampy plates! De stampy plates zijn nieuw en hebben echt leuke designs, zal ze binnenkort even reviewen!

Vanaf nu alleen nog maar nagellak! De twee Essence lakjes heb ik wederom in Purmerend gekocht tijdens de actie 2 voor €3,-. Beide zijn special effect toppers, links is Glorious Aquarius en rechts It's purplicious. Toen ik in Overveen even bij de Etos aan het rondsnuffelen was spotte ik een schap met de nieuwe Rimmel Cocktail Colours met €2,- korting! Ik kon mijn nieuwsgierig niet bedwingen en nam er eentje mee om te testen. Dit is Baby Bellini.

Verder kocht ik nog wat Colour&Go lakken tijdens de actie. Ik kocht al eerder in Amsterdam twee lakken en de overige vier kocht ik tijdens de actie in Purmerend. Dit zijn van links naar rechts: That's What I mint, Oh My Glitter, Upper Green Side, We Rock The Green, Miss Universe en Prom-Berry.

Catrice heeft natuurlijk weer een nieuwe collectie lakken en eindelijk lagen ze dan ook eens in Zaandam! Ik kon dus mooi gebruik maken van de actie 2 voor €5,-. Het eerste lakje is No Snow Patrol, een lakje uit de oude collectie, deze viste ik uit de kortingsbakken in Amsterdam. De andere lakken komen uit de nieuwe collectie, van links naar rechts: I'm Dynamite, Lilactric, Squeeze Me, The Dark Knight, Mint Me Up en Even More  Heavy Metallilac.

Vorige week moest ik in Overveen 30 min wachten op mijn trein. Ik besloot dus nog even rond te snuffelen bij de Etos en zo spotte ik een superleuke Essie lak met maar liefst 50% korting! Met deze gedachte bezocht ik nog twee Etos filialen in Zaandam op zoek naar meer lakken! €10,- vind ik net een beetje een overdreven prijs voor de lakken €5,- vind ik mooi! Één lak kocht ik zelfs voor €2,50 omdat je nu ook voor korting kunt sparen bij de Etos! De lakken van links naar rechts: Fiji, Midnight Cami, Dive Bar, Snap Happy en She's Pampered! Helaas betekend het wel dat deze lakken allemaal verdwijnen uit het assortiment, dus mocht je nog iets willen scoren, sla je slag!

Als laatste plaatste ik een bestelling bij Enchantra. Bij het eerste aanzien van de Jolly Jewels vond ik ze in eerste instantie wat minder, toch werd ik verliefd op een aantal Jolly Jewels! met behulp van wat swatches bestelde ik er vier, hier kreeg ik een gratis miniflesje Seche Vite bij (vergeten op de foto, deze beland in mijn tas). Ik bestelde voor €2,50 ook China Glaze - Fuchsia mee. De Jolly Jewels van links naar rechts: nr 112, nr 107, nr 111 en nr 116.

Zo dit was mijn enorme shoplog! Voorlopig ben ik wel weer uitgeshopt en heb ik genoeg materiaal voor de site! 

Wat willen jullie ontzettend graag zien? Swatches van lakken of misschien wel een review van een bepaald product, laat het me weten!

13 opmerkingen:

  1. Ik ben nagellakverslaafd, dus ik wil uiteindelijk alles graag zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super allemaal, vind ook alles goed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat heb je veel gekocht haha :D Ik verheug me op mooie nail art met de Essence spullen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja belachelijk veel hè? Mja heb maanden amper iets gekocht dus dan mag ik één x in de zoveel tijd even losgaan!

      Verwijderen
  4. Wat veel. Leuk zeg, kan je weer lekker freubelen :-)
    Ik moet helaas op mijn geld letten wat jammer is want ik word zo blij van nieuwe lakjes kopen hahaha...en helemaal als ze afgeprijst zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd! Ik probeer zelf ook wel goed te letten op het geld, daarom maak ik meestal ook de keuze om de lakken te kopen tijdens een kortingsperiode, dat scheelt me vaak toch de helft van het geld! Nu wordt het ook weer even flink sparen hoor ;-)!

      Verwijderen
  5. Ik ben benieuwd naar de Essence lakken! Ik zie ze in de winkel altijd maar vind ze er een beetje saai uitzien :o (oeps). Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi geeft niets hoor! Ik moet zelf ook zeggen dat het licht in de kruidvat de lakken er echt saai uitlaat zien. Ik sta soms ook wel eens een kwartier voor dat schap met zo'n mweh gevoel!

      Verwijderen
  6. echt gaaf ik spaar ook nagellak en daarvan heb ik het meest essence ik vind essence fijn niet duur.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations