donderdag 17 februari 2011

Active Nailpolish #1

Afgelopen maand toen ik jarig was kreeg ik van mijn zus een geheel pakket met beauty spulletjes en een aantal potjes nagellak. Ik kreeg 4 mini lakjes van het merk Active. Hieronder een kleine review en natuurlijk de swatches van dit lakje!

For my birthday last month, i've got a whole beauty package with some nailpolish from my sister. I've got 4 mini polishes from the brand Active. Here's a little review and ofcourse the swatches from the first polish!


Zo ziet het potje eruit. Gewoon een simpel vierkant ontwerp met witte letters van Active. Dit merk zegt mij overigens niets, ik heb er nog nooit over gehoord en zelfs google maakt me niet veel wijzer. Éen potje Active bevat 6 ml lak, een potje Essence colour & go bevat 5 ml, dus je kunt ze ongeveer vergelijken hiermee, alleen bevat dit potje dus 1 ml meer.

This is how the bottle looks like. Just a simple square bottle with Active in white lettering. This brand is totally new for me, I didn't know it before, even google can't tell me more about this brand. One bottle of Active nailpolish contains 6 ml, a bottle of Essence colour & go contains 5 ml. So you can compare Active with Essence, only Active got 1 ml more.

Dit is hoe het lakje eruit ziet op mijn nagels. Best een apart kleurtje maar hij komt me echt heel erg bekend voor.. Ik weet niet wat het is, en ik kan er ook niet opkomen op welk lakje hij nou lijkt.. De kleur is een beetje oud rozig, moeilijk te omschrijven, ook zit er wat verstopte zilveren shimmer in. Leuke verrassing want het leek een crème lakje in het potje.


This is how the polish looks like on my nails. It's a bit of a different colour, it's very familiar. I don't know what it is, this colour looks like another bottle of polish I own, but I can't find which one it is.. The colour is a bit of old pinkish, hard to describe, there's some silver shimmer in it, that was a big surprise because the polish looked like a cream one in the bottle.

Applicatie was prima. Omdat het potje best klein is, is het kwastje ook niet heel breed. Dit was echter niet zo'n heel groot probleem want de lak bracht best fijn aan. Dekking van dit lakje is ook behoorlijk goed, na 1 laagje is hij al zo goed als dekkend, voor de foto's heb ik er nog 1 extra dun laagje over aangebracht. Ik moet er trouwens meteen even iets achteraan vertellen, vlak na het swatchen liet ik dit potje lak op de grond vallen, dit is ongeveer een week geleden en ik heb het lakje nog steeds niet teruggevonden! Echt ontzettend gek, ik heb óveral gezocht!

Application was pretty good. The bottle isn't very big, so the brush wasn't very wide either, but it wasn't a big problem. I didn't bother me. Coverage of this polish was also very good! After one coat it was almost fully opaque, I putted on one extra thin coat for above pictures. By the way, immediately after swatching, this polish fell on the ground, not it's not broke but I searched everywhere and I seriously can't find it! This is almost a week ago, and I still didn't find it, super weird, I looked everywhere!

Wat vinden jullie van dit lakje en zijn jullie al bekend met het merk Active?/What do you think about this polish and do you know the brand Active?

7 opmerkingen:

 1. Hee, dat merk ken ik! Nou ja, eigenlijk ken ik het merk niet, maar ik heb er een palette van. Vond het ook al zo vreemd dat er niets over te vinden was. Het lakje is wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Nina,

  Ah leuk dat er meerdere zijn die wat van dit merk hebben! Ik heb een compleet pakket van dit merk gekregen met vanalles en nog wat, en moet zeggen dat de producten me best bevallen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit merk niet, maar het is een mooi zacht kleurtje! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lol disappearing polish XD Dat had ik ook een keer met iets, heb het nooit teruggevonden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Silva,

  Haha ja echt he! Zo raar ik heb echt een iniminie kamertje en hij kan niet onder mn bed gerolt zijn, waar issie dan?? Haha kan hem nog steeds niet vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleur! :-)
  Hou echt van dit soort kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations