dinsdag 22 februari 2011

New Winner!

Helaas heb ik slecht nieuws, maar voor één iemand ook heel goed nieuws! De winnaar van mijn 200 Followers giveaway heeft zich na 48 uur nog steeds niet gemeld, dit houdt dus in dat ik een nieuwe winnaar heb getrokken!

Unfortunately I've got some bad news and some good news! The winner of my 200 Followers giveaway didn't email me back after 48 hours limit, so I've got to pick out another winner..


 Het winnende getal deze keer is nummer 27! Benieuwd of jij gewonnen hebt? / The winning number is 27 this time! Are you curious if you won??

 Nina!! Gefeliciteerd meis, jij bent de gelukkige winnaar! Ik ga je een emailtje sturen, je hebt 48 uur om hierop te reageren! :)

Congrats girl! You're the lucky winner! I'm going to email you now, you've got 48 hours to respond my email! :)

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations