donderdag 3 februari 2011

Black Onyi - Nr 277

Vandaag een lakje van een niet bekend merk, ik kan me er vaak heel erg mee vermaken om budget merken en/of merken die niet zo bekend zijn uit te proberen en te reviewen. Het merk Black Onyi is daar in mijn ogen één van. Ik heb dit lakje ooit eens ergens in een kledingwinkel gekocht, ik heb nog 3 andere lakjes, deze zagen jullie al voorbij komen in mijn stashfilmpje.

Today a polish which is from an unknown brand, I'm really enjoying myself with trying out products from budgetbrands and from unknown brands. The brand Black Onyi is one of those brands which I didn't knew before. You saw my 4 black onyi polishes in my stashvideo, and now i'm going to review one of them. I bought these polishes a while ago somewhere in a clothingsstore.


Nr 277 is een beetje een sneaky lakje, kijk maar eens op bovenstaande foto naar het potje. Het lakje ziet eruit als een hele erge dusty blauwe lak, ik vond hem erg donker en treurig, vandaar dat ik hem eerst dik een jaar heb laten verstoffen in de kast. Toen ik het lakje opdeed ontdekte ik plotseling de prachtige felle blauwe shimmer die in het lakje zat! Op mijn nagels is hij zoveel anders dan in het potje, hij veranderd opeens van dusty donkerblauw naar knallend mooi met lichte blauwe shimmer!

Nr 277 is a very sneaky polish, look at the bottle on above picture. Well did you see it? The polish in the bottle looks like a dusty dark blue, dark and sad, that's the reason why I putted it in my drawer for about a year. When I tested this polish I saw it changing! Whoa, from the dusty blue in the bottle to awesome light blue shimmers on my nails! It's much more nicer on my nails then it looks in the bottle.

Hier probeerde ik een foto te maken waarop je de shimmer niet kon zien, helaas, je kunt de shimmer niet wegtoveren, op letterlijk iedere foto zie ik de lichte blauwe shimmer eruit knallen! Applicatie van dit lakje was ook wel redelijk, oké niet perfect maar met 2 laagjes toch een mooi resultaat en een fijn kwastje. Ik heb wat gegoogled op dit merk maar kon barweinig vinden, ik heb dus ook geen enkel idee waar dit cosmeticamerk vandaan komt of waar je het zou kunnen kopen. Ik weet wel dat dit vrij goedkope lakjes zijn, onder de 2 euro!

I tried to make a picture without the flashing light blue shimmer, but unfortunately as you can see it's not possible to not see the shimmer, it's always there! Application of this polish was good, alright it wasn't awesome, but I had a nice result with only 2 coats of polish and it has a nice brush. I googled this brand, but I couldn't find any information about it, so I don't know where it's from or where you can buy this. The only thing I know is that's a budget product, you can buy these polishes for less then 2 euros.

Waren jullie al bekend met dit merk?/ Did you know this brand?

7 opmerkingen:

 1. ik keek in me dashboard en ik zag dat je een nieuw artikel had geplaatst, dus ik ging even kijken. :)
  & waaauww wat een mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heet het Black Onyx, ik dacht ook eerst dat het Onyi was, maar ik heb weleens reviews gezien, daar heette het Black Onyx.
  Onwijs mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Silva,

  Ik heb ook een tijd gedacht dat het Black Onyx heette, maar dat is een geheel ander merk. Op het potje lak staat echt: Black Onyi, op alle 4 de potjes, haha lijkt me stug dat dat dan fout is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb op het moment een zwak voor blauwe nagellak..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb op het moment een zwak voor blauwe nagellak..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken dit merk niet, dit is echt een hele mooie kleur!
  en mooie nagels heb je =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hi ben even gaan zoeken en gevonden. de nagellak is van de JUMBO en kost (schrik niet) een hele euro.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations