vrijdag 4 februari 2011

Safari - Sparkling Gold ( Nr 05M)

Een tijdje geleden was de webshop MardyMakeUpShop bezig met het verzinnen van namen voor de Safari lakjes, omdat ik een aantal ideeën voor namen heb ingezonden kreeg ik als bedankje dit lakje thuisgestuurd om te reviewen. Superleuk, dankjewel!

A while ago the webshop MardyMakeUpShop was busy with making names for the Safari polishes, I had some Ideas for names and emailed them. They used some of my names and to say thank you they sended me this polish for a review! Supersweet, thank you!

*Photo from MardyMakeUpShop*

Het gaat om bovenstaand lakje nr 05M, deze heeft de naam Sparkling Gold gekregen. Een goud metallic achtig kleurtje. Ik had zelf Nr 08M al (welke op de webshop de naam Sparkling Brown Gold gekregen heeft) en de lakjes zagen er in de potjes identiek uit, ik heb ze meteen even vergeleken en ik moet zeggen: ze zijn identiek! Deze comparison komt later online in een apart artikel.

So it's above colour, number 05M, the shop named it Sparkling Gold. A gold metallic polish. I owned nr 08M (which is called Sparkling Brown Gold in the shop) and those 2 polishes looked identically. I compared them and I can say that they're fully the same! The comparison is coming online in a while in a different post.

En dit is mijn swatch! Je kunt heel goed de mooie glinstering in Sparkling Gold zien. Hij staat me ook verbazend goed voor een goude tint. Meestal heb ik daar niks mee, maar omdat deze apart is staat hij me toch wel leuk! Applicatie was prima, na 2 laagjes bovenstaand resultaat.

And this is my swatch! You can see the nice sparkly effect in Sparkling Gold on above picture. This polish fits my skintone well! Most of the time those gold/brown shades are looking horrible on my nails, but this one is good! Application was alright too, just needed 2 thin coats for above result.

5 opmerkingen:

 1. Such a pretty color

  /hugs!

  http://spellbindingnails.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie kleur, ik hou van goud ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. it's a great color, really love it ^^
  xx

  http://andnails4all.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waauuww mooi kleurtje!

  & ja dankje, ik heb het gelijk verbeterd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gorgeous! Zo'n kleur moet ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations