dinsdag 1 februari 2011

Videotest: Nailpolish Stash!

Ja eindelijk is het zover en ik heb het voor elkaar gekregen om het filmpje te editten/knippen etc etc. Het is uiteindelijk meer een testfilmpje geworden, let dus op dit is niet mijn hele stash! Duidelijke filmpjes volgen nog, dit filmpje is er meer om even te testen of het helemaal goed is gegaan!

Yes it's finally clear! My first video, hmm no it's more a test video, I made this video to check if everything is working etc. So i forgot some things of my stash in this video, so pay attention this is not my whole stash it's just the biggest part of it (I forgot my drawer with random polishes/basecoats/topcoats etc). So let's watch my first movie, this is my first one so i'm sorry when i'm not totally clear!

*Please ignore the 'Uhm' parts in the beginning!*

Dit filmpje heb ik trouwens in het engels opgenomen, het was me opgevallen dat ik veel amerikaanse lezers heb, en ik vond het een beetje flauw om het nederlands te houden aangezien meer dan de helft mij niet verstaat! Zoals je kunt zien is het niet helemaal perfect geworden, maar ik ga verder met het oefenen van filmpjes opnemen!

I made this movie in english for you! I thought it wouldn't be very nice to record it in Dutch when most of my readers only understand the english version. As you can see it's not perfect, it's my first video so i've got to practise!

Bedankt voor het kijken, en laat me maar weten of jullie meerdere filmpjes leuk vinden, zo ja dan wordt het volgende filmpje mijn China Glaze stash!

Thanks for watching, and please let me know if you like the idea of more videos, if you want to see more, i'm going to show you my China Glaze stash next!

13 opmerkingen:

 1. I love the bunny! :D So darn cute. :D And the way you say bottles. :D Lovely stash! I'm curious about Hema colours. I have three, and the blue one rocked my world, so I'd like to see more of them, especially since there are not many swatches online of Hema. If you have the time and wish to wear them, I wouldn't mind seing them. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Ulmiel,

  Thank you! Haha yes I said Buttle by accident :p! You can find some Hema swatches on my blog already, but i will promise I make a video with my hema stash!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great video and collection! I love seeing collections! You have a lot of great colors :) the bunny is super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay, het is gelukt! :D Waar heb je het nou uiteindelijk mee gedaan? Ik ben benieuwd naar meer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Floor/Marjolein,

  Haha je wilt het niet weten, in totaal heb ik 3 programma's gebruikt! Een of ander programma genaamd: Hamster om hem te converteren, toen een ander programma voor fragmenten knippen en uiteindelijk windows live movie maker voor het begin/eindstuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh boy, what a great collection!
  and your bunny is so sweet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AAAAAAAAAAAAAHW ! Ik vind je konijn echt superlief! Hij lijkt ook wel een beetje op mijne hihi.
  Je stash is echt huge, ik ben jaloers ! En echt superveel La Femme Beauty, ik heb daar ook een paar kleurtjes van maar ik vind ze totaal niet chill. Maar de rest van je stash ben ik zo jaloers op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Nina,

  Haha dankjewel! Dit was trouwens ook niet mijn hele stash, ben alle random lakjes vergeten omdat die in een apart kastje liggen! Met de lakjes van La Femme Beauty moet je het echt treffen, ik heb een hoop lakjes die ontzettend goed zijn, maar natuurlijk zitten er ook lakjes bij die wat minder zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een nagellak heb jij zeg en leuk om je stem te horen in het engels dan :) erg leuk Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. The La Femme ones look amazing in all those colors! Nice stash!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations