woensdag 23 februari 2011

E.L.F. Royal Purple

Vandaag ga ik weer een lakje van het merk E.L.F. laten zien. Dit keer is het de beurt aan Royal Purple! Ben jij ook zo benieuwd of dit lakje net zoals de andere lakjes óók zo verschillend is als met de productfoto? Kijk snel verder!

Today i'm going to show you another polish from the brand E.L.F. This time it's Royal Purple! Are you curious if this polish (just like the other polishes) is very different then the productpicture shows? Look further for the swatches!

Dit is de productfoto van de website van E.L.F. Hier lijkt het een mooie paarse lak welke niet ál te donker oogt met mooie zilveren shimmer.

This is the productpicture from the website of E.L.F. This polish looks like a medium purple with some silver shimmer in it.


Dit was het eerste wat ik zag toen ik het potje openmaakte. Het kwastje kwam er zoals bovenstaand uit, met één enorm lang haartje welke alle richtingen uitsprong. Oke hier kun je niet fatsoenlijk mee lakken.. Ik heb dus snel een schaartje gepakt om het kwastje een beetje recht te knippen.

This was the first thing I noticed when I opened the bottle. I mean look at that brush, whàt? There is one hear which is pointing every direction? Alright this is not good for polishing. I searched for my scissors and cutted the brush.

Eindelijk kon ik mn nagels gaan lakken! Zoals je kunt zien komt de kleur niet helemaal over met de productfoto, maar ik moet toegeven dat deze er van de tot nu toe geswatchte E.L.F. lakjes het dichtst bij zit. De kleur is echt donker paars (de volgende foto komt de kleur beter over), maar op deze foto kun je goed de shimmer zien die erin zit, er zitten namelijk verschillende kleuren shimmer in, zelfs blauw!

Finally I can polish my nails! As you can see the colour isn't 100% perfect with the product picture, but I have to admit, this one is the closest from all the polishes I swatched so far. The colour is in real life more dark purple (colour accurate is better in the next picture), this one is showing the shimmer very well, this polish got lots of coloured shimmer in it, even blue shimmer!

Deze foto is echt kleurecht, zoals je kunt zien is de kleur echt donkerpaars. Applicatie was niet helemaal vlekkeloos, ik heb het kwastje een beetje bijgeknipt maar echt makkelijk lakken deed hij niet. Wel was hij compleet dekkend in 2 laagjes. 

This picture is most colour accurate, as you can see: the colour is in real life dark purple. Application wasn't very good, I cutted the brush a little bit, but it isn't perfect in application. This polish is completely opaque in just 2 layers.

E.L.F. lakjes kun je online kopen op hun website en kosten per stuk €1,00.
You can buy E.L.F. polishes online at their website they're each €1,00.

15 opmerkingen:

 1. What do you think about the polishes from ELF? I have always wanted to order some but is a bit picky ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ^
  I like the quality of E.L.F. Polishes, especially for the price. When you want to buy some polishes I will advice you to search for swatches, the swatches on their website aren't colour accurate!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. this is very charming colour! i like this one!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks :) I will follow your advice!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I was thinking to order some E.L.F. polishes. When I was looking swatches on their website, I really liked this polish, but now, when I see your swatches, I probably won't buy this one, because I think, I have some similar shade already.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Taya,

  Your totally right! I've got more polishes similar like this one, it isn't an original polish. Good that you searched for swatches! The swatches on their website are fooling people!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit, die lakjes lijken me zo fijn! Als ik klaar ben met mijn wishlist ga ik wel eens bestellen =P de verzendkosten zijn nou niet echt zo laag dat ik denk ik bestel gewoon even, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Daniëlle,

  Nee klopt, de verzendkosten zijn echt dik 7 euro! Ik heb toen in één keer ook ongeveer 15 producten besteld, als je dan die 7 deelt door 15 vallen de verzendkosten per product nog mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi kleurtje, ik wil ook snel eens bij ELF bestellen, maar dan vooral voor de kwasten, brush cleanser en oogmake-up. Maar ik zal zeker een nagellakje meebestellen, ze zijn zo goedkoop!

  Ik heb trouwens je pakketje gekregen, heel erg bedankt en het is superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Nina,

  Ah! Fijn dat je het al zo snel binnen hebt en het leuk vind! Graag gedaan :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, ik ben er heel blij mee haha.
  Ik denk dat ik er ook nog wel iets over ga schrijven, ik vind het zo leuk dat ik eindelijk iets (leuks) gewonnen heb ! :)
  Ik zal het je wel eventjes laten weten als er iets op mijn blog verschijnt.

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. mooie kleur paars ik hou van paars.
  ik heb zelf ook lakje van ELF maar ik vindt het helemaal niet fijn lakken en het lakje was zo dikkig mischien had ik gewoon een verkeerd of oud lakje maar was er niet blij mee,voor dus dus geen Elf lakjes meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Priscella,

  Ik denk idd dat je een verkeerd/oud lakje gekregen hebt! De lakjes die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb van E.L.F. waren allemaal prima in het aanbrengen, alleen de kleuren van de site swatches verschillen ontzettend!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations