donderdag 10 februari 2011

Comparison: Safari 05M & 08M

Een paar dagen terug liet ik jullie Safari nr 05M zien (Sparkling Gold, zoals de webshop heb genoemd heeft). Toen liet ik kort al weten dat ik van hetzelfde merk een vergelijkbaar lakje heb. Kijk vandaag mee naar de comparison van 05M en 08M!

A few days ago I showed you Safari - Nr 05M ( Or Sparkling Gold). So I told you that i've got a polish which is very similar to 05M, today the comparison of 05M and 08M, both from Safari!


Dit zijn de twee flesjes, links kun je 08M zien en rechts 05M. Op bovenstaande foto lijkt het alsof 05M iets donkerder is dan 08M. Maar is dat op mijn nagels ook echt zo?

These are the 2 bottles, on the left side: 08M and on the right side: 05M. On above picture the right bottle (05M) is looking a bit darker. So now on to the nails.

En dit zijn de swatches, ik kan in ieder geval niet zien dat het 2 verschillende lakjes zijn! Op mijn wijsvinger en ringvinger zit 08M en op mijn middelvinger en pink 05M. Eerlijk gezegd zie ik zelf absoluut geen verschil.. Echt dupes dus!

And these are the swatches, can you tell which polish is on which nail? So on my index and ringfinger is 08M, and on my middlefinger and pinkie is 05M. I really don't see the differences between these 2 polishes. Absolutely dupes!

Ik vond trouwens wel een verschil in applicatie! 08M was een stuk dikker en daardoor dekkend in 1 laagje (ik heb hem overigens wel verdund, want ik vond hem echt té dik). 05M heeft een mooie substantie en had 2 laagjes nodig om dekkend te zijn. Maar qua kleur zie ik nog steeds geen verschil! Ik vraag me overigens wel af waarom een merk 2 identieke lakjes maakt met andere nummers.. Ik heb zelfs al gezocht of het misschien een spelfout op het flesje was, maar in webshops die Safari verkopen zag ik ookal dat ze bijna identiek zijn!

I found one difference between these 2 polishes! Yes, application! 08M has a really thick substance, so i just needed one coat for full coverage (i thinned the polishes after applying, it was a bit to thick..).05M needed 2 coats for full coverage, but the substance is much better. But the colours.. yes they're absolutely dupes! Btw I don't get the point of making 2 identical polishes with other numbers.. I thought i had a bottle which was wrong, but after searching on the internet on webshops I saw that these 2 polishes are identical!


P.s. Don't forget to enter the giveaway!

3 opmerkingen:

 1. Ik zie ook geen verschil, wat raar dat ze dezelfde zijn! Ik zou dan wel eerder gaan voor 05M, ik hou niet van die superdikke lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo vreemd, ik heb dit ook met twee safari lakjes. Deze zijn allebei lila maar de ene dekt met 2 laagjes en de ander met 4. En in eentje zitten nét wat meer glitters.
  Ik snap niet zo goed dat safari steeds dezelfde lakjes maakt, maar goed, als ze mooi zijn maakt het niet uit toch !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil zelf ook al heel lang Safari, ze zijn lekker goedkoop :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations