dinsdag 15 maart 2011

E.L.F. - Mod Mauve

Ik heb jullie al eerder wat lakjes van E.L.F. (Eyes, Lips, Face) laten zien. Vandaag is het de beurt aan Mod Mauve!

I showed you some E.L.F. (Eyes, Lips, Face) polishes before, today I'm going to show you Mod Mauve!

Dit is de productfoto op de website, ik vraag me af of ze inmiddels nieuwe afbeeldingen hebben toegevoegd. Ik kan me namelijk écht niet herinneren dat dit lakje bruin afgebeeld stond toen ik heb kocht, eerder als paars. Ik heb namelijk een hekel aan bruin, dus ik zou m zo nooit gekocht hebben met deze afbeelding!

This is the productimage from their website, I'm wondering if they replaced the images. I can't remember buying a brown nailpolish.. I hate brown, why would I buy it when I see this picture? I can remember a more purple/mauve like image, but alright, this one is better compared with the polish!

Zoals je kunt zien komt de kleur nu wel redelijk overeen met de productafbeelding. Dat houdt dus in dat of ik gek ben en echt een 'bruinachtige' nagellak aanheb geschaft, of E.L.F. bezig is met de productfoto's verbeteren, ik mag hopen op het laatste ;-). Ik vind de kleur persoonlijk echt bruin, niks geen mauvelike, in mijn ogen gewoon bruin met een crème finish. Ik haat bruin... Dus eigenlijk vind ik dit lakje ook maar niks!

As you can see, the colour is more like the productimage now, it's almost the same! Which means or I'm crazy for bying a brown polish, or E.L.F. is busy with making their images more realistic. Let's hope it's option 2 ;-)! When you ask me, this polish is just brown, nothing mauve like just brown with a cream finish. Let me come to the point of saying that I hate brown polishes.. So do I like this colour? Hmm No!

Als je dit lakje in een ander licht bekijkt, zoals op bovenstaande foto zie je een klein beetje een paarsachtige gloed eroverheen. Maar voor mij niet goed genoeg om dit kleurtje mooi te vinden. Applicatie was wel erg goed, de kwastjes van E.L.F. vind ik persoonlijk erg fijn lakken, ze zijn best breed dus brengen mooi aan. Dit lakje is wel mooi dekkend na 2 dunne laagjes.

When you look at this polish in another light, like above picture you can see some sort of purple/mauve glow, but it's not enough for me to like this polish actually. Application was pretty good, I like the brushes from E.L.F. polishes, they're pretty wide. This polish is completely opaque with 2 thin coats of polish.


Wat vinden jullie van dit soort tinten nagellak, like it or hate it?/ What do you think about this polish, do you like it or hate it?

2 opmerkingen:

  1. Wat jammer dat de kleur niet is zoals je verwachtte, alhoewel hij nu wel goed overeen komt met de foto (althans, op jouw bovenste foto). Ik vind het wel een mooie kleur, apart. Ik hou van zowel paars als (een mooie!) bruin kleur, dan is dit een mooie combi. Ben het wel met je eens dat dit echt geen mauve is hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind bruin een mooie kleur, maar deze vind ik niks...ik vind het een beetje leverkleurig.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations