donderdag 3 maart 2011

February Haul

Vandaag weer eens een haul! Dit zijn alle spulletjes bij elkaar die ik de laatste maand gekocht heb! Sorry voor het niet updaten gister, ik heb het momenteel erg druk met school, maar ik blijf mijn best doen om weer gewoon dagelijks te updaten!

Today another haul! These are all the stuff I purchased in the last months. Btw, I'm sorry for not updating yesterday, I'm very busy with school (it's my last year, examens etc) But i'm working my butt off to place a new update every day! 


Laten we beginnen met mijn bestelling van Enchantra, ik ben niet zo'n grote shopper, en helemaal niet via internet (sparen hè ;)) maar zo afentoe koop ik iets via internet. Ik aasde al een tijdje op de flakies van Golden Rose en toen Enchantra ze in de aanbieding had voor €2,50 per stuk besloot ik om ze nu maar eens te kopen! Ook wilde ik al een tijdje Doll House van China Glaze (links op de foto) dus deze heb ik er meteen bijgedaan. China Glaze kost €6,95 per stuk bij Enchantra. De rest van de Golden Rose lakjes van links naar rechts: Nr 03, Nr 05, Nr 06 en Nr 14.

Let's start with my order from Enchantra, i'm not a big shopper, and I don't purchase much through the internet (i've got to save money!) but when I saw that my huge lemming (the flakies from Golden Rose) were only €2,50 I decided to buy them. I purchased China Glaze - Doll House also (my other lemming) you can see this one on the left side of the picture. China Glaze costs €6,95. The Golden Rose polishes are from left to right: Nr 03, Nr 05, Nr 06 and Nr 14.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon voor de Douglas, ik besloot dus maar even te gaan kijken bij de Douglas! Ik vond daar het rek met de W.I.C (World Inspired Colours) by Herome, ik hoorde hier zoveel goeds over! Deze 2 kleurtjes heb ik gekozen: de linkse is Canberra en de rechtse is Mykonos.


I've got a coupon for the Douglas for my Birthday, so I decided to search some polishes by Douglas! I found the rack with W.I.C. (World Inspired Colours) by Herome, I heard so many good things about them! I buyed these 2 polishes: On the left side Canberra and on the right side Mykonos.

En als laatste kreeg ik gister de spulletjes van Born Pretty Store binnen. Deze supershop was zo aardig om mij wat spulletjes op te sturen om te reviewen! Links zie je een prachtig glitter lakje van het merk DiCi, ik ken het merk niet, maar zoals ik hem nu in real life zie is dit echt een prachtig glitterlakje! In het midden een wheel met halve pareltjes, en rechts een Kelier nail crack lakje in de paarse kleur. De komende weken ga ik deze producten uitgebreid testen en kunnen jullie van ieder product een aparte review verwachten! Dus stay tuned!

And last but not least, some stuff from Born Pretty Store. This awesome shop was so kind to sent me some stuff to review! On the left side you can see an awesome glitterpolish by DiCi, i don't know this brand, but I can tell you that it looks very awesome in real life! In the middle you can see a wheel with halve pearls, and on the right side Kelier nail Crack polish in the purple colour. The next few weeks i'm going to use these products and review them all. So you'll see a review on each product. So stay tuned!

Thanks for stopping by!

9 opmerkingen:

 1. waaauuw jaloers!!! vooral die flakies vind ik awsome!! mooie spullen meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die flakies! Ik wil er nog een met blauw/groene gloed, die vind ik echt zo mooi! Echt een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes heb je gekocht!
  Vooral de flakies vind ik geweldig, ben echt benieuwd naar revieuws, zodat ik weet welke ik ook het beste kan kopen =P
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Beautista,

  Reviews komen eraan! Momenteel heb ik Flakie nr 03 op over een lichte roze en de combinatie is echt prachtig! De flakies zijn wel echt als layer lakjes bedoeld, zonder een basislak eronder zul je ze haast niet zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie spulletjes en lakjes,
  Ook ik ben benieuwd naar de Flakies
  Heb er namelijk nog maar 1 maar wil er nog veeeeeeel meer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my goodness, I got a few of those Golden Rose flakies and absolutely love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ ABOP,

  Yes I absolutely love those flakies too!! I made some swatches from these 4, you can see them on my blog next week!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations