woensdag 16 maart 2011

Layering Experiment: Break Through & Frostbite

Vorige week liet ik jullie de lakjes Essence Break Through (van de Colour & Go collectie) en Essence - Frostbite (van de Go Snow collectie). Vandaag heb ik deze 2 lakjes gebruikt voor de nieuwe Layering Experiment, kijk mee naar het resultaat!

Last week I showed you the polishes Essence - Break Through (From the Colour & Go collection) and Essence - Frostbite (from the Go Snow collection). I made a new layering experiment with these 2 polishes. Look further to see the final results!


Op bovenstaande foto heb ik 2 laagjes Essence - Break Through aangebracht met één laagje Frostbite. Frostbite is zonder basislak een enorm sheer lakje, maar met basislak kun je op bovenstaande foto erg goed zien dat hij behoorlijk wat mooie shimmer afgeeft. Één laagje is in dit geval al genoeg voor een mooi resultaat.

On above picture you can see 2 layers of Essence - Break Through and one layer of Frostbite. As you know frostbite is a sheer polish, but with a nice basecolour it is nice opaque with just one coat. I enjoyed all the shimmers! One coat is more then enough for this nice result!

Ik vind dit echt een geslaagd layering experiment! Nu ik deze combinatie zo zie denk ik dat ik de overige 2 lakjes van de Go Snow collectie ook maar eens uit de kast moet halen! Omdat alle lakjes erg sheer zijn heb ik ze eigenlijk op een swatch na nooit gebruikt, maar misschien is het wel een leuk idee om ook met die lakjes een layering experiment te doen, is hier interesse voor? Laat het me maar even weten, ik doe het graag!

I really like this layering experiment, this combination is just wow! Now i'm looking at these pictures I think i'm going to search for the other 2 polishes from the Go Snow collection. The other 2 polishes are both sheer too, but maybe they're perfect for a new layering experiment! Is there someone who is curious for combination with the other 2 Go snow polishes, please let me know, I'll do it with lots of fun!

Thanks for stopping by, enjoy your evening!

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations