maandag 21 maart 2011

Paris Memories - Nr 207

21 Maart, de eerste dag van de Lente! Eindelijk weer eens wat beter weer, geen sneeuw, geen kou, in 1 woord: happy! Hoe kun je nou beter de eerste dag van de lente beginnen met een heerlijk mooi zacht nagellakje?

March 21, first day of spring! Finally, no more snow, no more cold weather, 1 word: Happy! How can we celebrate first day of spring better then polishing your nails with a beautiful soft spring shade?


Paris Memories - nr 207 is echt een perfecte softe roze tint. Hij neigt zelfs een beetje richting nude. Ik heb echt een zwak voor dit soort mooie pastel lichte roze tinten, het geeft mij echt een heerlijk lente gevoel!

Paris Memories - Nr 207 is thé perfect soft pink shade. It's almost nudish. Maybe you know, but I have a big weakness for these kind of pastel light pink shades, it gives me the ultimate spring feelings!

Nr 207 is dus een mooie lichte roze pastel tint. Helaas zie je op bovenstaande foto's rare strepen, dit is in real life dus echt niet het geval, net zoals de VNL... Ik moet zeggen dat ik best blij verrast was met dit lakje, ik vond hem in de winkel supermooi, maar kocht hem wel met de gedachte dat hij wel eens heel goed heel sheer kon zijn. Gelukkig was dit helemaal niet het geval! Het koste me één extra laagje dan andere lakjes, op bovenstaande foto's heb ik 3 laagjes lak gebruikt.

So nr 207 is a pastel light pink polish. Unfortunately my camera made some freaky stripes on my nails, and it made the polish sheer... This wasn't in real life! I have to say I was pretty surprised with this polish, I really loved the shade in the bottle, but I bought it with the idea that the polish was probably sheer. So happy as I was when I saw this polish completely opaque after just 3 coats! That's only one coat more then I usually use (hehe that sounds funny ^^).

Bovenstaande foto is echt degene geworden die het dichts bij real life komt. Geen strepen en geen VNL. Dit lakje heeft een crème finish met een mooie gloss, deze gloss wordt nog mooier met een laagje topcoat. Dit is trouwens hetzelfde lakje die ik gister heb gebruikt op de french manicure bij de Hello Kitty Nailart! Ik kocht dit lakje bij de Dirx drogist voor nog nieteens €2,-. In sommige Douglas fillialen kun je dit merk ook vinden!


Above picture is the most realistic! No freaky stripes and no VNL! This polish got a cream finish with a nice gloss, ofcourse the gloss is nicer with a layer of topcoat. This is the same Paris memories polish as I used in my Hello Kitty mani yesterday! I bought this polish at Dirx Drogist, you can buy this one at some Douglas stores too. The price was less then €2,-!


Wat voor kleur lak brengt bij jullie het ultieme lente gevoel naar boven? / Which colour of polish gives you the ultimate spring feelings?

11 opmerkingen:

 1. I absolutely love these nails... So delicate and clean looking! thanks for sharing!
  Your friend from:
  http://beauty-is-within.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje. Ik had ook bij het lezen van de naam en de herkenning van het merk gedacht dat die erg sheer zou zijn. Prachtige lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur!
  Ik hou van deze rustige kleuren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, heel lief en rustig. Jammer dat het op de foto niet zo mooi overkomt, toen ik de eerste foto zag dacht ik gelijk, bleh. Maar ik geloof je helemaal, als ik t lakje tegenkom zal ik het zeker meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waauuww mooi kleurtje.
  & ik zou zelf voor een lente gevoel ook een licht roze nemen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem net gekocht, nog niet uitgeprobeerd en ging even swatches opzoeken. Maar ik lees overal op internet dat ze hem voor 99 cent of zoals jou voor 2 euro hebben gekocht, ik heb hem van een marktje voor 2.50!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Sasha,

  Ai, 2,50 vind ik behoorlijk prijzig voor dit lakje! Beetje jammer dat ze het voor zo'n prijs verkopen op een markt. Zo zie je maar weer, niet alle marktlui zijn even betrouwbaar/goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations