zaterdag 5 maart 2011

M Nailpolish - Nr 02

Vandaag ga ik jullie het meest verschrikkelijke lakje éver laten zien! Zo slecht dat hij vandaag zelfs een speciaal plekje op de wall of horrors op mijn blog krijgt!

Today i'm going to show you the most horrible nailpolish I ever tried! It's so bad that it deserves a special place on the 'wall of horrors' on my blog!


Aanschouw M Nailpolish - Nr 02. De kleur vind ik zelf niet zo verschrikkelijk, roze shimmer lakjes kunnen best mooi zijn.. Dit lakje heb ik nu ruim 2 jaar, en meteen na aankoop was hij al verschrikkelijk dik, in de tussentijd heb ik hem al 5x geprobeerd te verdunnen met een hoop nagellakverdunner. Helaas zonder resultaat, officieel is dit het verschrikkelijkste lakje die ik ooit geprobeerd heb!

Beware for M Nailpolish - Nr 02. The colour isn't that horrible, it's a pink shimmer one. I've got this polish for almost 2 years now, after I bought it, it was very thick. Meanwhile I thinned this polish for about 5 times with a lot of thinner. Still this polish is horrible thick! It's the most horrible polish I ever tried!

De substantie van dit lakje is echt verschrikkelijk, héél dik en zo goed als onlakbaar. Ik heb veel moeite moeten doen om dit lakje op mijn nagels te krijgen, ook droogde hij nog eens heel slecht! Het aanbrengen was een nachtmerrie, óveral nagellak! Normaal gesproken hoef ik bijna nooit een clean up te doen, maar deze keer was het echt nodig! Kom je ooit dit lakje ergens tegen? Ik adviseer je om hem zeker niet te kopen! Ik ga nog even nadenken wat ik met dit lakje kan gaan doen, misschien kijken of hij goed stempelt?? Zo niet dan ga ik denk ik het lakje wegspoelen en het flesje schoonmaken, het flesje zelf is namelijk wel erg mooi!


The substance of this polish is really (and I mean really really) thick. I had so many troubles with application! Drying time was horrible too, after half an hour the polish was still wet. Polishing was one big nightmare, nailpolish everywere! Normally I don't have to spent much time to clean up, but this time... I mean when you ever see this polish, really don't buy it!! Now i'm going to think about what to do with this polish, maybe it's good for stamping? When it's not i'm going to clean the bottle and safe it for frankening, the bottle itself is really pretty!


Wat is bij jullie het meest verschrikkelijke lakje wat je ooit geprobeerd hebt?/ What's the most worst nailpolish you ever tried?

9 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een enkele M nail polish lakjes. Heb ze gekregen. Ze zijn volgens mij echt "markt" lakjes. Ik heb geen probleem dat de mijne zo dik waren, maar jeetje wat stinken ze vreselijk. Ze ruiken zo giftig. Kan er gewoon niet tegen. Gewoon hoofdpijn krijg ik ervan.
  Maar ja zo hebben we allemaal onze horror verhalen. Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou t zo echt niet weten..
  Maar die van jou ziet er wel mooi uit =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik keek eerst naar de kleur en dacht: erg leuk kleurtje, maar dat de applicatie te wensen overlaat, is wat minder :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi ik vind het kleurtje ook wel leuk van jou lakje! Hij ziet er op t eerste gezicht niet dik uit. Mijn ergste lakje was een essence lakje wat een topcoat moest voorstellen. Ik kan hem er als hij droog is zo vanaf trekken. dat is erg irritant als je net een mooie nailart hebt gemaakt en je hebt hem als base coat gebruikt. Ik trok gewoon mn hele mani er vanaf ;-) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Steffie,

  Ja idd dat was ik zelfs nog vergeten erbij te melden! De geur is verschrikkelijk! 3X zo erg als normale nagellak!

  @ Kirs,

  Dat is idd ook behoorlijk vervelend als je zo je hele nailart eraf kan trekken! Echt zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. :) Smaken verschillen, maar mijn kleur en finish is 't ook niet nee :)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een paar lakjes van M, deze heb ik bij de nagelstudio gekocht en ik ben er heel tevreden over... misschien was de lak gewoon al oud?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Kayleigh,

  Oh dat zou eigenlijk best wel eens goed kunnen hoor! Aangezien ik deze lakjes bij de zwarte markt vandaan haal haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de geur wel echt een minpunt, maar verder is de nagellak erg fijn, vooral voor nailart is de witte kleur van dit merk erg goed
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations