dinsdag 1 maart 2011

Konad/Stamping Stash

De laatste tijd is er erg veel vraag naar mijn stash en dergelijke. Ik heb in een filmpje al eens een klein overzichtje gegeven van al mn nagellakjes. Vandaag ga ik een foto overzicht laten zien van al mijn konad en stempel spulletjes. Ik heb de titel expres zo genoemd omdat niet alle stempelspulletjes officieel van Konad zijn!

I've got many questions about showing my stash etc. I showed you my nailpolish stash in a videa a few weeks ago. Today i'm going to show you some pictures with my Konad/Stamping stash! I named it Konad/Stamping because not everything is original from Konad!


Laten we beginnen met mijn stempellakjes, zoals je kunt zien heb ik niet erg veel stempellakken. Dit omdat ik sowieso niet heel erg vaak stempel, en als ik stempel gebruik ik meestal één van deze standaard kleurtjes of een ander merk lakje wat goed werkt. Op de voorste rij zie je 4 mini (5ml) stempellakjes in de kleuren Blue, White, Red en Black. De witte en de rode zijn zo goed als leeg, (daarom heb ik een back up in groter formaat), deze flesjes ga ik binnenkort dus goed schoonmaken en vullen met een ander kleurtje welke goed stempelt. Op de achterste rij kun je 3 lakjes van 11ml zien in de kleuren Red, Green en White. En daarnaast één groot lakje van 12 ml in de kleur Gold Black.

Let's start with my stampingpolishes, as you can see I don't own many different colours. This is because I'm not stamping very often and most of the time I use another brand polish which is good with stamping, or just these regular colours. On the front row you can see 4 mini stamping polishes (5ml) in the colours: Blue, White, Red and Black. The white and red ones are almost empty (that's why I have a bigger bottle back up), i'm going to refill these bottles with another polish which is good for stamping. On the back row you can see three 11 ml polishes in the colours: Red, Green and White. And next to them I've got one big polish (12 ml) in the colour Gold Black.

Dit zijn alle Konad spulletjes bij elkaar. Ik heb 2 stempels en 2 schrapers welke beide officieel van Konad zijn. Ik gebruik bijna altijd de linker stempel/schraper. De ander heb ik als back up. Verder heb ik 9 originele stempelplates: M2, M3, M13, M20, M30, M55, M57, M65 en M73. Ik heb niet echt een vaste opbergmethode voor de plates, ik bewaar ze dus eigenlijk gewoon in hun originele verpakking, de 2 losse plates stop ik vaak bij een andere plate in de verpakking.

These are all my Konad stuff. I've got 2 stamps/scrapers which are both official from Konad. I'm using the left stamp/scraper, the ones on the right are just for back up. Further I've got 9 Konad plates in the numbers: M2, M3, M13, M20, M30, M55, M57, M65 and M73. I don't have a special way to store them, I store them in their packages, I put the 2 loose plates together with other plates in a package.

Dit zijn de stempelspulletjes van Essence welke ik heb. Links zie je het stampingsetje, de plate heb ik gebruikt maar de bijbehorende stempel en scraper niet, ik ben nog steeds trouw aan mijn Konad stempel/scraper. Verder heb ik 4 losse stempelplaatjes van Essence, ik ben nog steeds op zoek naar de nieuwe plates maar helaas hebben ze die hier nog niet. Zoiezo zijn ze in mijn stad niet zo vlot met het assortiment, aangezien er vandaag nog volledig niets vernieuwd was én er ook geen producten in de uitverkoop zijn welke uit het assortiment gaan. Jammer, ik zal dus nog even moeten wachten..

These are the stamping stuff from Essence. On the left side the stampy set, I used the plate but the stamp and scraper not, i'm very royal to my Konad stamp/scraper. Further I own 4 loose Essence stampy plates, i'm still searching for the new plates, but in my cite they don't have them yet. They're very late with the new assortment, today the new stuff would be in the stores, unfortunately in my place not.. Not even a discount on products which are going away. Too bad I have to wait..

Als laatste mijn Fauxnad plates. Dit zijn 18 plates welke ik via Ebay heb gekocht in een setje. Er zitten superleuke designs tussen (yep dé Hello Kitty plate, waarvan ik nu al kan verklappen dat een splinternieuwe Hello Kitty plate in mijn volgende giveaway komt!) helaas zitten op sommige plates ook designs die op de originele Konad plates zitten.

And last but not least my fauxnad plates. I own 18 fauxnad plates, I purchased them on ebay. I like most of the designs ( and yes, there is the famous Hello Kitty plate, and I can say that i'm going to give away a brandnew Hello Kitty plate in my new giveaway!) unfortunately there are some images on the fauxnad plates which are also on the Konad plates.

Tot zover mijn Konad/stamping stash, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!/ So far my Konad/Stamping stash, I hope you liked it!

11 opmerkingen:

 1. Mooie stash!
  Leuk dat je dit met ons deelt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. thats alot of plates!! i still dont own a konad stamp yet but it looks fun.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke stash! Ik wil echt al heel lang nr. 57!! Maar die is telkens uitverkocht. Ik heb er nu 2 van essence en ik wil daar nog wel wat van. Ook heb ik er een van konad en een van de markt.
  Op mijn blog staan een aantal creaties hiervan. Hier een artikel bijv. http://blogvanevelien.blogspot.com/2010/12/nailart.html

  xx evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stash!En wat grappig dat je de konad plate,s na gebruik weer in het zakje bewaard!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations