maandag 11 juli 2011

Catrice - Blue Cara Ciao

Blue Cara Ciao van Catrice is één van de nieuwe lakjes uit het vernieuwde assortiment. Er valt niet heel veel te vertellen over dit lakje, dus laten we meteen maar naar de swatches gaan!

Blue Cara Ciao by Catrice is one of the polishes from the newest collection. There's not very much to say about this polish, so on to the swatches!


Blue Cara Ciao is een fel blauw lakje met een creamy finish. De kleur is blauw is een beetje te vergelijken met een felle blauwe zomerlucht. De kleur is in ieder geval perfect voor de zomer! Lekker fel en opvallend! De foto is in het zonlicht gemaakt.


Blue Cara Ciao is a bright blue polish with a creamy finish. The colour is similar to a blue sky in summer. The blue colour is perfect for summer! It's bright and shiny! Above picture is made in sunlight


Bovenstaande foto is in de schaduw gemaakt, de kleur verschilt weinig in schaduw of zonlicht, hij blijft mooi blauw! De dekking is prima, 2 laagjes is genoeg voor bovenstaand resultaat. Applicatie was ook prima, eigenlijk net zoals alle andere Catrice lakjes.


Above picture is made in shade, the colour doesn't change very much between sunlight or shade, it's still beautiful! Coverage is good, I used 2 layers of polish on above pictures. Application was also good, just like all the other Catrice polishes.


Welk blauw lakje is jullie favoriet voor deze zomer? / Which blue polish is your favourite this summer?

8 opmerkingen:

 1. Hihi echt smurfjes blauw, wel leuk eigenlijk :) Misschien wat madeliefjes op stempelen?
  En mijn favo lak is op het moment een set Nfu Oh hologram lakjes. Een licht groene, licht blauwe (heb ik nu op) en een beige achtige. Echt super mooi met dit zonnige weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Claudia,

  Oeh tis wel een goed idee om er witte bloemetjes op te maken! Ik heb deze week mijn eerste nfu oh lakje binnengekregen en die potjes zijn zo mooi! Helaas hadden ze geen holo's meer, maar de gewone lakjes zijn net zo mooi! (alleen jammer dat ze zo prijzig zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooie kleur! Ik heb alleen het nare gevoel dat het vast heel erg staint...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Silva,

  Hmm ja dat zal vast wel inderdaad, dat doen bijna alle blauwe nagellakjes helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik ook in mijn stash, zeker een erg mooi lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is wel heel toevallig, deze heb ik net vandaag gekocht ;-) . Het is echt een mooi zomers blauw kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations