donderdag 7 juli 2011

Laatste Kans Om Een Konad Set Te Winnen!

Nog even een kleine update voor de winactie! Je kunt nog meedoen met de winactie t/m morgen 8 juli!! Meedoen kan in deze post door het bijbehorende formulier in te vullen.

Succes iedereen! De winnaar wordt zaterdag bekend gemaakt!

5 opmerkingen:

 1. Wat spannend.
  Ik wens iedereen doe heeft meegedaan veel geluk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel spannend!!!
  Lijkt me heel gaaf om te winnen!
  Mijn nagels zijn er klaar voor haha!
  Liefs,
  Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf ik ga morgen op vakantie maar stel dat ik win (neem aan van niet) maar blijf altijd hopen:D hoeveel dagen heb je dan de tijd om antwoord te geven?
  Ik heb ooit eens mee gedaan met een achtie toen had ik gewonnen maar werd het weer verloot omdat ik op vakantie was:(
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Jennifer,

  De winnaar heeft dit keer de tijd om binnen een week te reageren! Ik weet niet precies hoelang je op vakantie gaat, maar mocht je de winnaar zijn dan zal ik daar rekening mee houden, zal natuurlijk wel lullig zijn mocht het je voor de 2e keer gebeuren!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations