dinsdag 12 juli 2011

Color Club - De-Luxe-Cious

Vandaag ga ik jullie een prachtig lakje laten zien van Color Club! Dit lakje kocht ik tijdens de bloggersopening van Auryn Beauty, maar het heeft een lange tijd geduurd voordat ik De-Luxe-Cious een keer uitprobeerde, en wat een spijt dat ik had dat ik zo lang gewacht had! 

Today I'm going to show you a gorgeous polish by Color Club! I bought this polish at the bloggermeet at Auryn Beauty, but I never used it until last week! I hated myself for not using this polish earlier, it's such a beauty!


De-Luxe-Cious is een prachtig lakje die bomvol glitters zit! De basiskleur is ook heel apart, een beetje blauw grijzig met heel veel multiglitters! De namen die Color Club lakjes hebben vind ik ook altijd zo leuk, De-Luxe-Cious is een erg aparte naam, en daardoor des te leuk om te hebben!

De-Luxe-Cious is a gorgeous polish full with glitter! The basecolour is very nice too, it has some blue and gray in it, and ofcourse multi glitters! I love the names from Color Club polishes, De-Luxe-Cious is such a great name for this polish!

De-Luxe-Cious is een goed dekkende glitterlak, de meeste glitterlakjes hebben een sheer basis, maar deze gelukkig niet! De-Luxe-Cious is dekkend met 2 laagjes lak. De applicatie was erg fijn, ik begin Color Club lakjes steeds meer te waarderen, ze hebben erg aparte kleurtjes en veel keuze! Ook het ontwerp van de flesjes vind ik mooi, lekker simpel vierkant met een strakke zwarte dop.

De-Luxe-Cious is a well opaque glittery polish, most glitterpolishes have a sheer base, but luckily this one doesn't! De-Luxe-Cious is completely opaque with just 2 coats. Application was very nice, I love Color Club polishes more and more! They have nice original colours, and I like the desing of the bottle. Simple square design with a plain black cap.

 En als laatste nog even een close up van dit lakje, zie je al die prachtige gekleurde glitters? Dit lakje is zeker weten ook één van mijn favorieten van deze zomer! Helaas is het verwijderen wat moeilijker, maar met de folie techniek is het zo gepiept!

And last but not least, a close up of the polish. Look at all those multicoloured glitters! This polish is definitely one of my favourite polishes for this summer! Unfortunately removing this polish is very hard, but when you're using the foil technique it will be much easier!

Dragen jullie ook graag glitterlakjes in de zomer? / Do you love to wear glitter polishes in summer?

10 opmerkingen:

 1. Deze is best mooi.
  I love nagellak, dus deze moet ik zeker hebben.
  Xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi lakje, apart met die holo glittertjes er in!

  Ik begin zelf steeds vaker glitterlak te dragen nu 't weer zomer is.
  Had er eerst een gruwelijke hekel aan, inderdaad omdat de lak er weer afhalen zo'n gedoe is. Maar sinds ik m'n vinger eerst even een half minuutje in de remover laat weken gaat het als een tierelier :) Dan veeg je het er vaak zo in een keer af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. this is one of my favorite ColorClub polishes,and it looks really pretty on you!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super lakje!
  Het lijkt me wel een hel om eraf te halen, ik vind de folietecniek trouwens ook een hel. Ik heb er geen geduld voor. haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Mirte,

  Oh die folietechniek vind ik juist superhandig! Ik wikkel 1 hand in de folie en de andere hand laat ik nog even zitten zodat ik tussendoor wat andere dingen kan doen, na een paar minuutjes haal ik het eraf en doe ik de andere hand, ondertussen kan ik dan nog ff achter de pc haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi! Ik draag steeds meer glitterlakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Echt heel erg mooi! Je nagels zijn ook zo mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations