woensdag 20 juli 2011

Notd: Simply Stamping On Forget-Me-Not

Gister liet ik jullie Forget-Me-Not al zien, het prachtige paarse lakje van Catrice. Ik wilde dit lakje zelf een beetje opleuken dus ik besloot om een simpele stempel over Forget-Me-Not te doen. Daarom dus ook deze week een extra Notd tussendoor!

Yesterday I showed you this nice polish by Catrice named Forget-Me-Not. I wanted to spice that polish a little bit up, so I decided to do some easy stamping on it. So this week again a second Notd!


Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van een fauxnad plate van Ebay. Ik wilde dit keer iets wat niet té opvallend zou zijn. Ik heb daarom ook gekozen om de stempel ook met een paarsachtige kleur te doen zodat er toch iets op zou staan, maar tegelijkertijd ook niet teveel opvalt.

By this nailart I used a fauxnad plate from Ebay. I wanted to do a simple stamping nailart which would be to popping on my nails. So I decided to stamp with a lilac polish, this is a nice combination with the purple background and it isn't to bright.

Ik heb dit keer gestempeld met een lakje van Essence, ik heb Lilac Forever uit de Crazy about Colour collectie gebruikt, zoals je kunt zien stempeld hij best goed! Achteraf was het misschien leuker geweest om deze nailart iets op te vrolijken dmv een hart in de bloemen maken (of een rhinestone oid), maar goed daar dacht ik blijkbaar toen niet over na.

I stamped with a polish from Essence, it was Lilac Forever from the Crazy About Colour collection, as you can see it stamps pretty well! Now I'm thinking why didn't I make this nailart a little bit nicer by adding a heart in the flower (or a rhinestone as the heart), but oh well, probably I wasn't thinking that by then.


Fijne avond! / Enjoy your evening!

6 opmerkingen:

 1. LIEF <3 en het is maar goed dat ik niet aan ebay doe haha want anders had ik al gestikt van de fauxnad & Bundlemonster plates :S Ik hou zo van stempelen!
  En wat stempelt dat lakje goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie zachtje notd! Heel geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeel mooi <3 Die paarse nagellak is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Claudia,

  Ja hij stempelt goed he! Had ik ook niet verwacht! Ik heb gelukkig zelf geen paypal account, dat zorgt er ook voor dat ik niks koop via ebay, alleen het hoognodige *bijv nagelwheels* koop ik via ebay omdat dat daar véél goedkoper is!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations