zaterdag 9 juli 2011

Haul With New Stuff!

Nu ik bezig ben met de gelnagels merk ik dat ik steeds vaker genoodzaakt ben om inkoop te doen via internet. De meeste groothandels qua nagelspullen liggen bij mij niet echt om de hoek dus haal ik alles via internet. Vandaag een behoorlijk uitgebreide post met alle nieuwe aankoopjes van de afgelopen maand! 

Since I'm doing the gelnails I spend much more money at the internet because I don't have any stores who sell the nail products in my city. So today I'm going to show you a big blogpost with all the new stuff from the last months!


Als eerste dit pakje van Ebay. De 2 roze dingetjes rechts zijn nagellakhouders, ontzettend handig aangezien potjes nagellak snel omvallen, en ik zo'n type ben die mn teennagels gaat zitten lakken op bed (en dus ook wel eens een potje om heb gegooid op bed..) zijn deze dingen superhandig, zo valt niets meer om! Het pakje daarnaast zijn 10 nagelwielen, deze zijn echt onmisbaar voor mij, ik swatch heel veel nagellak hierop voor de klanten, en ik maak voorbeeld nailarts op deze wielen ook als voorbeeld voor klanten.

Let me start with this package from Ebay. The 2 pink things are nailpolish holders, very handy because my nailpolish is falling over very quickly, and because I'm that type of person who polish her toenails on her bed (and I already dropped one polish all over my bed..) is this nailpolish holder my hero! The package on the right side are 10 nailwheels, I can't live without them! I swatch my nailpolish on them for my clients, and I make nailarts on them also for the clients!


Dit pakketje komt bij www.ilonas-nails.nl vandaan. Het zijn 2 stempelplaatjes, een pakje met hello kitty stickers (die kreeg ik cadeau) 2 potjes met gel, een witte en een blauwe glitter (die blauwe glitter was een foutje van de shop, maar achteraf mocht ik deze houden!). De 2 zakjes onderaan de foto's zijn inlay dolfijntjes/gebakjes voor gelnagels. Ik vind deze webshop zelf geen aanrader aangezien ik bijna 2 euro extra moest betalen wegens een 'te kleine bestelling', ik had in het begin ook een klein potje lak erbij, maar met dat potje lak zou ik ruim 8 euro aan verzondkosten moeten betalen (terwijl pakketpost in NL €6,75 bedraagt?). 


This package is from www.ilonas-nails.nl. There are 2 stamping plates, a hello kitty stickersheet (which was a present) 2 jars with gel, a white one and a glittery blue one (the blue glitter gel was a mistake from the shop, I ordered the white, I recieved the blue, but after some emails they said I could keep it). At the bottom you can see 2 sacks with layer dolphins/cakes, they're for the gelnails. I have to warn you that this webshop isn't my favourite, I had to pay €2,- extra because I placed a 'too small' order (I mean wtf? Look at that stuff!). At first I had a tiny nailpolish bottle extra, but with that polish I had to pay €8,- shipping costs! (yes, shipping in the Netherlands costs €6,75, they really want to make money I think).


Dit leuke pakketje kreeg ik van Born Pretty Store voor een review. Het pakketje bevat 50 fimo staafjes, 2 lege wheels om de fimo in the bewaren, een pakje met mesjes om de fimo te snijden en een tubetje lijm. Hier komt uiteraard later een uitgebreidere review over!


I recieved this nice package from Born Pretty Store for a review. The package contains 50 fimo slices, 2 empty wheels to store the fimo, a package with knifes to cut the fimo and a tube glue. There will be a bigger review later!


Een paar dagen geleden ontving ik van NailXL een berichtje dat ik hun twitter RT actie gewonnen had. Ik kreeg €25 shoptegoed voor hun webshop! Supergaaf! Ik heb mijn allereerste Nfu Oh besteld, en oh wat is dit lakje mooi! Verder heb ik nog zo'n mooi Golden Rose lakje besteld, een Konad S5 plate (ik wilde hem hebben vanwege het pistooltje!) en een extra gelkwast, altijd handig om een extra kwast te hebben! Ik bestelde ook nog een nailart boek maar die wordt later nageleverd! Super service van NailXl, echt een aan te raden webshop!


A few days ago I recieved a massage from NailXl that I've won their twitter RT giveaway. I recieved €25,- to spend at their webshop! Awesome! I have my first Nfu Oh polish now, and I'm totally in love with it!! I also ordered a Golden Rose polish, a konad S5 plate (I wanted it because of the gun) and a extra gelbrush, always handy! I also ordered a nailart book but that one will arrive a little bit later. NailXL has a super service, a very good webshop!


Als laatste plaatste ik nog een grote bestelling bij MetoeNails. De 2 bakjes zijn klantenbakjes, i vind hygiƫne erg belangrijk en wil mijn vaste klanten dus ook een eigen bakje met eigen vijlen geven, ik heb er 2 besteld om uit te proberen. Verder bestelde ik 2 lege rhinestone wheels voor als ik eventueel losse zakjes rhinestones krijg. Ook bestelde ik 5 lege potjes, deze potjes ga ik zelf vullen met nagelriem creme en als presentje geven aan mijn vaste klanten. Ook bestelde ik een extra potje tiplijm.


And the last webshop is MetoeNails. I orderd 2 trays because I want to work hygiƫnical, so my regular customers will recieve an own tray with files etc, I ordered 2 to try this idea out. Furter I ordered 2 emptey wheels for nailart, always handy, and 5 empty jars, I'm going to fill them with cuticle cream and give them as a present to my regular customers. I also ordered an extra jar with nailglue.


Ook deze spulletjes komen bij MetoeNails vandaan. Een superleuk nailart boekje in pocket versie, er staan ontzettend leuke ideetjes in! En daarnaast een pakje met 12 verschillende glitter gels. Sommige klanten willen wat anders dan de standaard witte french of naturel look, dus voor degenen die iets uitdagender willen kan ik nu ook glitter french manicures zetten! Als cadeautje kreeg ik er een leuk potje glitters en een nagelvijl bij. Ook deze webshop heeft een superservice en raad ik aan!


This stuff is also from MetoeNails. A supercute nailart book in pocketversion, this book contains lots of fun nailarts! Next to the book a package with 12 jars of glitter gels. Some customers want different things than a natural look or a white french, so from now on I can make glitter french manicures too! As a present I recieved a jar glitters and a nailfile. This is also a very good webshop!

Welke webshops raden jullie aan? En welke webshops zijn voor jullie een absolute no go? / Which webshop do you recommend? And which webshop is a big no for you?

8 opmerkingen:

 1. Jaaa ben ook helemaal weg van MeToeNails en NailXL, vooral de Nfu Oh holo lakjes van NailXL word ik zo blij van!
  Geweldige Haul! Ik word er zelfs een beetje hebberig van haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Claudia,

  Jaa MetoeNails vind ik ook erg fijn! NailXL heeft idd Nfu Oh *kwijl* vind het van die shop alleen jammer dat de prijzen berekend zijn zonder btw, dus de totale prijs ligt vaak weer een heel stuk hoger, daar moet je echt rekening mee houden wanneer je spulletjes in de winkelwagen gooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je binnen! Ik wikl zelf nog bij Born Pretty Store bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes, wat betaal je voor al die gel? ben ook sinds kort begonnen met gelnagels en ben wel nieuwsgierig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Mellz,

  Voor een bonder/builder/sealgel betaal je gem wel zo'n 10-15 euro voor een potje van zo'n 10-15 gram, deze producten zijn erg belangrijk dus moeten ze van goede kwaliteit zijn. De gels die je in deze posts zien hebben mij 23 euro gekost, dit zijn gels voor leuke glitter french manicure randen, ik gebruik zelf wat goedkopere colour gels zodat klanten meer keuze hebben, van ieder merk kun je colourgels krijgen maar daar betaal je ong hetzelfde voor als de basis gels.
  Ben je ook begonnen met een cursus of probeer je het jezelf te leren?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je leuke dingen gekocht! Iloan's Nail bestel ik soms wat, maar van een te kleine bestelling had ik nog niet gehoord. Zonde en slechte reclame, niet iedereen geeft bakken met geld uit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen! Hoe vind jij de lijm van MetoeNails?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit artikel is uit 2011 dus de lijm is inmiddels allang niet meer in gebruik haha! Wel heb ik het potje een tijd gebruikt en was prima in orde. Jammer genoeg kreeg ik het flesje opeen geven moment niet meer open. Nu heb ik een hele voorraad nagellijm via Born Pretty Store en die werkt echt top! De glittergels die ik bestelde vond ik persoonlijk helemaal niets, ik hou niet van kleurengel en gebruik dan ook liever lak of losse glitter.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations