zondag 24 juli 2011

Notd: French Manicure With Frogs!

Afgelopen vrijdag liet ik jullie deze uitgebreide review over de Fimo van Born Pretty Store al zien. Gister konden jullie de fimo op gelnagels zien, en vandaag ga ik jullie een mani van mij laten zien waarop ik fimo heb gebruikt op mijn eigen natuurlijke nagels.

Last friday I showed you this review about the Fimo from Born Pretty Store. Yesterday I showed you this post with the fimo on gelnails, and today I'm going to show you one of my mani's with the fimo on my natural nails.


Ik ben begonnen met een french manicure. Ik heb China Glaze - Emerald Sparkle gebruikt, een prachtige donkergroene lak met glitters, ik vond dit zelf wel een gepaste kleur om een manicure mee te maken icm met kikkertjes. Helaas dekte Emerald Sparkle niet met één laagje dus heb ik de french Manicure in 2 laagjes aan moeten brengen, de french manicure wordt daardoor meteen iets slordiger dus een lak die met 1 laag dekt is eigenlijk wel het beste.

I started with a simple French Manicure. For this french I used China Glaze - Emerald Sparkle, a gorgeous dark green polish with glitters. I thought this was the perfect colour for a mani with frogs! Unfortunately Emerald Sparkle wasn't opaque with 1 layer so I had to add another layer, the french manicure is way more sloppy when you have to add 2 layers so I'm advising you to take a polish which is opaque with 1 layer.


Vervolgens heb ik op mijn beide ringvingers het schattige fimo kikkertje aangebracht. Ik heb deze met wat nagellijm op mijn nagel geplakt en vervolgens gesealt met 2 lagen topcoat. De kikkertjes waren redelijk dun gesneden dus ik had weinig last van de fimo op mijn nagels. Door de 2 lagen topcoat zaten er ook geen losse randjes aan. Deze mani heeft er iets langer dan een week opgezeten, uiteindelijk heb ik met geweld de fimo los moeten trekken (oeh bad voor mn nagels) maar ze bleven wel uitstekend zitten! 


Up next I putted the cute little fimo frogs on my ringvingers. I putted them on my nails with some nailglue and sealed it with 2 layers topcoat. I sliced the frogs very thin so I hadn't any problems with the fimo sticking out of my nails. This mani lasted for more then a week, after that week I had to remove the frogs with lots of violence (my poor nails!), but the important thing: they lasted very long on my nails!

Gebruiken jullie ook wel eens fimo op jullie nagels? / Do you use fimo on your nails?

5 opmerkingen:

 1. Oh, I love this! I am a huge frog fan. I am considering ordering all those canes in hope I get the frog one! I need to do some frog nail art.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey,
  Wat heb ik de site gemist die 2 weken dat ik weg was, super leuk om al je posten weer te lezen (ik kan natuurlijk nu niet meer op alles reageren) dus daarom maar even zo. Ligt het aan mij of is je site in de 2 weken dat ik ben weggeweest een stuk leuker geworden???
  Mijn complimenten
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Jennifer,

  Ah hartstikke leuk om te lezen! Bedankt voor het lieve compliment!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations