zondag 17 juli 2011

Notd: Strawberry Nailart

Vandaag ga ik jullie de nailart laten zien die ik gemaakt heb op het schattige lakje van Catrice. Catrice - Dance Like A Prima Ballerina konden jullie afgelopen vrijdag al aanschouwen, vandaag dus de nailart! In het geval dat je de post over Catrice gemist hebt, neem dan eerst eens hier een kijkje!

Today I'm going to show you the nailart which I made on the cute polish by Catrice. Last friday I showed you Catrice - Dance Like A Prima Ballerina already, so the today the nailart! In case you missed the post about the Catrice polish, take a look here!


Ja schattig hè! Meestal ben ik zelf van de wat drukkere nailarts, maar afentoe een simpele en schattige nailart vind ik ook erg leuk! Zo zocht ik door mijn imageplates en kwam ik uit bij dit lievige aardbeitjes design. Deze nailart laat overigens erg goed mijn ongeduldigheid zien, vooral op mijn ringvinger kun je goed zien dat de basislak eigenlijk nog niet helemaal goed droog was.


Yes cute isn't it? Most of the time i'm enjoying a very busy nailart, but once in a while I can enjoy a simple and calm nailart too. So I was looking through my imageplates because this polish was screaming for a stamp. My eyes captured this cute strawberry design. Oh and by the way, this nailart is showing you my impatience very well, look at my ringfinger! The polish wasn't dry at all!

Zoals jullie al in de post van Dance Like A Prima Ballerina zelf konden zien heb ik er een matte topcoat over aangebracht. De aardbeien komen van Konad Imageplate M55 af, deze imageplate staat helemaal vol met allemaal afbeeldingen van fruit. De rode stempellak is ook van Konad zelf. Ik heb er geen topcoat over aangebracht omdat ik het effect van een matte ondergrond en een glanzende stempel erg mooi vind. Als ik een topcoat zou gebruiken zou ik het matte effect ongedaan maken.

You already saw that I used a matt topcoat on top of Dance Like A Prima Ballerina, so I made the nailart on top of it. The strawberries are from Konad Imageplate M55, every image on this plate are fruits. The red stamping polish is also from Konad. I didn't use a topcoat because I really liked the matt background with the shiny stamp. When I would use a topcoat the matt background would be shiny again, so it will ruin the effect.

Wat vind jij van deze nailart? / What do you think about this nailart?

14 opmerkingen:

 1. I think this is really cute! Great job. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heeel erg leuk. Ik moet die plate ook hebben (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The strawberries look really nice on the matte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt mooi! En zomers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg bedankt voor je comment! Deze nail-art is geweldig!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schattig! Da's een van de enige konad plates die ik nog niet heb maar verdorie nu wil ik 'm toch wel O_O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk! :D Krijg zin in aardbeien nu, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations