zondag 31 juli 2011

Notd: French Manicure With Flowers

Zoals iedere zondag, vandaag natuurlijk weer een nieuwe nailart! Dit keer weer in de vorm van een 'nailart of the day' ofwel Notd. Ik wilde dit keer een iets rustiger design op mijn nagels die toch wel chique over zou komen. Kijk je mee?

Just like every sunday, a new post with a new nailart! This time it's a new 'nailart of the day', also known as Notd. So this time I wanted a bit of a calmer design which was also a bit chique. Click on read more to see the design!


Ik ben dit keer begonnen met een French Manicure. Ik heb voor deze nailart Catrice - Dirty Berry gebruikt voor de french manicure. Dirty Berry heeft een licht holografisch effect in zich waardoor de French Manicure er net ietsies chiquer uit ziet. Ik heb dit keer de French Manicure uit de losse hand gemaakt, ik heb een tijdje geprobeerd om guidelines te gebruiken en allerlei andere soort hulpmiddelen, maar dit werkt voor mij toch niet zo fijn als gewoon uit de losse hand maken.

I started this time with making a french manicure. I used Catrice - Dirty Berry for the french manicure this time. Dirty Berry got a nice light holographic effect in it, so it's a bit chiquer in summer! I made the french manicure by hand, I tried lots of tools to make a french manicure but nothing works nice for me. My french manicures looks the best when I make it by hand, so no more french manicure guidelines for me anymore!


Om het geen simpele french manicure te houden heb ik op mijn duimnagels en ringvingers een handgeschilderd bloemetje gemaakt. De blaadjes van de bloemen zijn gemaakt met Color Club - Vintage Couture, vervolgens heb ik met Max - Black wat zwarte accenten aan de bloem toegevoegd, met Catrice - Plum Play With Me heb ik wat paarse draadjes gemaakt. Om het geheel af te maken heb ik in het hart van de bloem wat witte stipjes gemaakt met La Femme Beauty - White.


I didn't want a plain french manicure so I decided to make some flowers on my thumbnails and ringfingers, the flowers are handmaded. I used Color Club - Vintage Couture for the petals, Max - Black for the accents on the flower and Catrice - Plum Play With Me for the dreads on the flower. Last but not least I finished the flower with some white dots made with La Femme Beauty - White.


Wat vinden jullie van deze nailart? Rond volgende week zal er een fototutorial van de bloemen online komen! / What do you think about this nailart? Around next week I will make a phototutorial for the flowers in this nailart!

10 opmerkingen:

 1. erg mooi zeg!
  Kun je een tutoriol maken hier over

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Femke,

  Thanks! De tutorial komt 13 augustus online! Die staat al ingepland!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooi!!
  xx

  http://nailartbyiris.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor! En ik moet Dirty Berry ook nog steeds aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief bloemetje!
  Ik gebruik Dirty Berry eigenlijk nooit, weet niet waarom..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow! I love the flower!! I'd like to do something similar but I'n not good with this tecnique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bloem gewoon met acrylverf gemaakt en een afgeschuind borsteltje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de bloem met gewone nagellak gemaakt en met gewoon een puntig nailart kwastje! (beetje hetzelfde als een striperkwastje)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations