vrijdag 5 augustus 2011

Cracked Toenails

De titel van vandaag moet je maar niet al te letterlijk nemen, ik ga jullie geen horrorpost geven met gebarsten teennagels hoor! Wat ik vandaag wel ga laten zien is een pedicure met een crackle! Jawel, de welbekende Crackle Glaze - Broken Hearted, welke jullie inmiddels al een behooorlijk aantal keren voorbij hebben zien komen... Maar nog niet op de teennagels!

Alright don't take the title too literally, i'm not showing you 'cracked toenails', that wouldn't be very nice! Toenails with a crackpolish is it which i'm going to show you today! You all know the well known Crackle Glaze - Broken Hearted, which you already saw a few times on my blog... But not on the toes!

*Beware for feetpictures*
 
 Ik weet dat het even 'raar' is, ik heb zelf een halve dag raar gestaard naar mijn teennagels. Direct na het aanbrengen van de crackle kreeg ik een behoorlijke afschuw, echt geloof me ik wilde het er direct afhalen zo verschrikkelijk vond ik het... Maar na een dagje doorzetten vond ik het eigenlijk best wel een heel erg grappig effect geven! De basislak die onder Broken Hearted zit is China Glaze - Emerald Sparkle, een prachtige diepgroene lak met glitters, deze heb ik een week opgehad als pedi maar daarna raakte ik hem zat en begon ik dus te experimenteren met de crackle!

I know it's 'strange', I looked strange to my own toenails for almost a whole day. Immidiatly after applying the crackle I had a horrible feeling, I hated it.. But I left it on my toenails for a day, and after that day I began to like it! The basecolour on this pedi is China Glaze - Emerald Sparkle, a beautiful deep green glitter polish, I wore that one for a week but after that week I was sick of it, so I started to experiment with the crackle.

Ik heb meteen ook even een close up gemaakt! Hier kun je het effect heel goed zien, die glitters komen ontzettend mooi uit onder de roze crackle, ik heb er ook echt al ontzettend veel leuke complimentjes op gehad! Ooit als een een crackle willen uitproberen op de teennagels maar het niet durven wegens de opmerkingen? Ik zeg gewoon doen!

And a little close up picture! Here you can see the emerald sparkle very good, look at all those glitters beneath the pink crackle! I've recieved lots of nice comments about this pedi! When you're doubting about adding a crackle on your toenails, I say: do it!

Wat vinden jullie van deze crackle pedi? Zou je het zelf ook dragen? / What do you think about this crackle pedi? Would you wear it yourself?

3 opmerkingen:

  1. Ik vind de roze crackle niet zo mooi, maar het idee is zeker leuk en de groene nagellak is superpretty! Ik droeg een tijdje geleden graffiti nails van de beautylab tutorial op mijn nagels, dus verschillende kleurtjes met een zwarte crackle. Ik vond het superleuk en kreeg ook veel complimentjes, dus crackle is zeker voor herhaling vatbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit! Zelf zou ik dit niet doen omdat mijn teennagels al niet zo heel groot zijn dan kies ik liever voor een rode kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het niet zo mooi, crackle op je tenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations