vrijdag 26 augustus 2011

Nailpolish Tag

Wederom heb ik van Femke een Tag ontvangen, de nagellak Tag! Dit is echt een ontzettende leuke tag voor mij om te doen omdat deze blog natuurlijk helemaal nagelgerelateerd is! Bedankt Femke! Neem ook eens een kijkje op haar blog: BeautyXNails!

I recieved another Tag from Femke, the Nailpolish Tag! This is a very awesome tag for me to do, because this is a completely nailrelated blog, and a nailpolish Tag fits in it perfectly! So thank you Femke! Take a look at here blog too: BeautyXNails!

- Uit hoeveel lakjes bestaat jouw stash? / How many nailpolishes do you own?

Laten we meteen maar beginnen met de meest lastige vraag.. Ik ben namelijk gestopt met tellen, letterlijk over in het huis bungelen nagellakpotjes rond. Vooral nu zo net na de vakantie waarin er zeker weer 50 nieuwe zijn, weet ik het precieze aantal niet. Het zijn er in ieder geval 500+, het klinkt als heel veel (is het natuurlijk ook) maar letterlijk ieder lakje wordt gebruikt, ik gebruik nagellak nu natuurlijk ook voor op mijn klanten.


Alright, let's start with the hardest question for me.. I stopped counting my nailpolishes a while ago, there are nailpolishes all over the place! I'm just back from my vacation, so I have more then 50 new nailpolishes, and I don't know the exact number. I know that I have 500+ polishes. Yes that's a lot of nailpolish, but I use them all, and I'm using them for my customers too ofcourse.- Van welk merk bezig je de meeste lakjes? / From which brand do you own your most nailpolishes?


Ik denk dat dat lakjes van La Femme Beauty zijn, ik ben echt gek op dat merk. Ze hebben letterlijk alle soorten kleurtjes en finishes, en de meeste lakken ontzettend fijn (tuurlijk zit er afentoe een slecht lakje bij, maarja welk merk heeft dat niet?).


I think that must be La Femme Beauty polishes, I love that brand! They offer every colour you want with all the finishes you want, and most of the polishes are really good (ofcourse once in a while you'll recieve a bad polish, but which brand doesn't have that?).

- Wat is de meest voorkomende kleur? / What colour of nailpolish is the most common in your stash?

Hmm ook dit is een moeilijke vraag, mijn nagellak is ontzettend gevarieerd en eigenlijk heb ik alle kleurtjes wel. Toch denk ik dat rood en roze de meest voorkomende kleuren zijn in mijn stash.

Hmm again a hard question, I have almost all colours of nailpolishes. But I think red and pink are the most common colours in my stash.

- Zijn er kleuren en finishes die je niet bezit? / Are there colours or finishes which you don't own?

Zover ik weet van niet creams, glitters, shimmer, matt, holografish, zo'n beetje alles is terug te vinden in mijn stash.

I don't think so creams, glitters, shimmer, matt, holographics, I think I have them all.

- Welke nagellak draag je het meest? / Which nailpolish do you wear the most?

Ook dit is een lastige aangezien ik zoveel mogelijk probeer steeds een ander lakje te gebruiken maar Color Club - Vintage Couture gebruik ik ontzettend veel!

This is a hard one too, but I think I use Color Club - Vintage Couture the most!

- Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet weggegooid hebt? /  which nailpolish keeps you wondering why you don't already have thrown away?


Eigenlijk geen één. Als een lakje bijna op is en onbruikbaar is gooi ik hem weg. Kleuren die ik niet mooi vind ontwijk ik een beetje. Als ik een lakje echt niet mooi vind geef ik hem ook nog wel eens weg.

Honestly? Not one! When a polish is old and I can't use it anymore I throw it away. I avoid colours I don't like, and when I polish is really ugly in my eyes I give it away to someone who does like it

- Gebruik je een basecoat? / Do you use a basecoat?


Altijd! Zelfs onder swatches.


Always! Even below the swatches.


- Gebruik je een topcoat? / Do you use a topcoat?

Ook hier het antwoord: altijd! Behalve met swatchen van de lakjes omdat ik dat er meteen weer afhaal.


Again: always! Except by swatching, because I remove swatches immidiatly.


- Werk je liever met stempels of uit de losse hand? / Which method do you like the most? Stamping or freehand nailart?

Nailart uit de losse hand. Hier kun je veel meer kanten mee op, en ik vind het een stuk origineler dan altijd maar dezelfde stempels. Ook weet ik vaak geen leuke manier om stempels met elkaar te combineren en maak ik liever iets uit de losse hand.


Freehanded nailart it is! I can do so much more with freehanded nailart, I enjoy it more! I think you're much more original when you freehand your nailart, everyone can stamp!


- Hou je van shimmer/glitter of liever een crème finish? / Do you like shimmer/glitter of creams?


Eigenlijk ben ik gek op glitters, alles wat straalt en opvalt! Helaas is het verwijderen van glitters een drama.


I love glitters! Everything which is shiny and popping of my nails is good to me! Only removing those glitters.. 


- Voel je je kaal zonder nagellak? / Do you feel naked without nailpolish?


Zeker weten! Nagellak en vooral Nailart is echt iets waar ik altijd mee loop, zonder dat voel ik me écht kaal!


Hell yes! Nailpolish and nailart is something which is a part of me, without that I'm feeling so naked..


Ik tag deze 2 dames omdat ik wel benieuwd ben naar hun nagellak geheimen ;)


Leontine - Marlevi
Femke - Younique

6 opmerkingen:

 1. leeuke tag, deze kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I like that you love glitter! I can't get enough of it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuke tag!!
  Iris

  http://www.nailartbyiris.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anne, Iris,

  Als jullie de Tag ook willen doen kunnen jullie hem zo overnemen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag, dank je dat je me getagged hebt! Ik ga ermee aan de slag en zodra ik m online heb staan laat ik het je weten!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations