dinsdag 9 augustus 2011

Review: Nailpolish Holder

Vandaag ga ik jullie een review laten zien van bovenstaand product. Bovenstaand afbeelding komt van de Ebay shop van verkoper TimTimng, waar ik deze Nailpolish Holder vandaan heb. De shop van deze verkoper heet overigens Mellow All Lovely Stuff.


Today I'm going to show you a review about above product. This picture is from Ebay seller TimTimng, I bought this product at his ebay shop. The name of his shop is Mellow All Lovely Stuff.


Omvallende nagellak potjes? Dat is vanaf nu verleden tijd! Deze handige nagellak houders zijn al een tijdje op de markt, maar ik geloofde er eerst eigenlijk niet zo in. Totdat ik in een gekke bui besloot deze nagellak houders te kopen op Ebay. Juist om ze te onderwerpen aan mijn 'test'. Zou het dan echt werken? 

Nailpolishes falling over? That's the past from now on! These handy nailpolish holders are longer available, but I never believed it actually. Until I decided to buy this set of 2 nailpolish holders at Ebay. Let's test them!

Ik heb veel verschillende soorten nagellakpotjes in deze houder geprobeerd, en geloof het of niet maar eigenlijk paste alles! De nagellak houder is gemaakt van rubber waardoor hij erg flexibel is. Dit is natuurlijk erg handig zodat ook vierkante potjes in deze houder past. Ik heb de houder op verschillende plekken uitgeprobeerd en inderdaad de houder blijft goed staan, hij glijdt niet weg en hij valt ook niet om. Ideaal voor alle gekken (like me) die afentoe hun teennagels willen lakken op bed *kuch*.

I tried different sizes and shapes of nailpolish bottles, and yes they all fit! This nailpolish holder is made of rubber, which is very flexible. That's the reason why all sizes fit. I even tried square bottles, and yes they fitted too! This holder is very strong, it doesn't slide or fall over. Perfect for all weirdo's (like me!) who polish their toenails on their beds *cough*.


Ik kocht deze houder in een set van 2 hier. Wat omgerekend €2,72 is. Ik kan alvast verklappen dat wanneer ik terug ben van vakantie deze nagellakhouder deel uit gaat maken van de volgende giveaway!


I bought this holder in a set of 2 here. I paid $3,90. I can tell you that when I'm back from my vacation this holder will be in my next giveaway!

6 opmerkingen:

 1. handig\:D
  je heb ook van die dingen die je nagellak potje schuin houden en ook niet omvallen (voor als jenagellak bijna op is)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig! Die ga ik zeker bestellen! Ik lig altijd op bed, dus ook als ik moet lakken, en ja, er gaat nogal eens een potje om :(.

  Ik wist wel dat ze er waren, maar nooit zo bij stil gestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Apart zeg. Ik heb alleen geen last van omvallende potjes en houd ze ook liever gewoon vast als ik bezig ben dan ze in een houdertje te moeten zetten dus niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I have been lookin´that too. I don´t polish on my bed but tend to knock the bottles over anyway...Got to order that as soon as my shopping time-out is over:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. fyi those party "fun packs" of mini playdoughs work too. the playdough is soft and forms to whatever bottle youre using!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello. And thank you at once for such an amazing web site. I'll be visiting it on a regular basis.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations