zondag 14 augustus 2011

Notd: Purple With Flowers (Gelnails)

Gister liet ik jullie de tutorial al zien om leuke bloemen op je nagels te maken. Mijn moeder vond de bloemen zo leuk dat ze graag zelf ook een leuk bloemaccentje op haar nagels wilde. Kijk je mee?

Yesterday I showed you a tutorial to make nice flowers on your nails. When my mum saw me wearing flowers on my nails she wanted one nail with a flower too. Click on read more to see the result.


Ik heb de nagellak en nailart gewoon aangebracht over de gelnagels. Sommige willen graag een sealgel over de gelnagels heen zodat het weken blijft zitten, maar net zoals ik wisselt mn moeder ook graag af met nagellak. Ik heb dus gewoon een topcoat aangebracht zodat de nagellak eraf gehaald kan worden wanneer ze wilt. De paarse basislak is een lakje van Nfu Oh, mijn eerste lakje van dit merk, en ik vind hem echt gaaf! Binnenkort kunnen jullie duidelijkere swatches op mijn eigen nagels zien.

I putted the nailpolish and nailart over my mums gelnails. She didn't want a topgel over it, so I decided to put on a regular topcoat. Some people want to seal their nailart with gel so it won't get off. But my mum is just like me, she likes to change her nailpolish on a regular base. The purple basepolish is a polish from Nfu Oh, my first Nfu Oh! Ofcourse I will place some clear swatches on my own nails a little bit later.

En een kleine close up van de bloem. Ik moet zeggen dat ik flink aan het oefenen ben met nailart op andermans nagels, ik ben het gewend om het op mijn eigen nagels te doen en dat ziet er vaak ook stukken mooier uit, maar goed je ziet wel dat het een bloem is gelukkig! Met veel oefenen gaat het steeds beter! Ze was er zelf gelukkig erg blij mee en momenteel zit het nog steeds op haar nagels!

And a little close up picture of the flower. I have to admit that it's pretty hard to make nailart on other nails, i'm used to art my own nails and that's a big difference between nailarting other nails! But it looked like a flower and she was really happy with them. So happy that she's still wearing this nailart, for more then 2-3 weeks now!

Hebben jullie de bloem al uitgeprobeerd op jullie eigen nagels? / Did you try to make the flower on your own nails?

1 opmerking:

  1. OOh die is echt super mooi!!

    xx
    Iris

    http://www.nailartbyiris.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations