vrijdag 19 augustus 2011

Round Shaped Natural Gelnails

Tegen de tijd dat je deze post leest ben ik inmiddels alweer thuis aangekomen en waarschijnlijk druk bezig met uitpakken (of niet!). In ieder geval is dit de laatste vooruitgeschreven post en zul je vanaf morgen weer artikelen zien die niet voorgeschreven zijn! Op naar de post van vandaag! Je hebt al vaker een set naturel gelnagels voorbij zien komen maar eigen altijd met een vierkante vorm. Toevallig had ik laatst een klant die ze rond wilde, even uitproberen dus!

Probably I'm back home now while you're reading this and busy with unpacking (or not!). Anyway this is the last post written before, tomorrow you'll read posts which are written at that day, it would probably feel very good for me to blog every day again! Alright on to today's post! You already saw a few sets of natural gelnails, but they were all square shaped. A while ago I had a client who wanted round shaped nails!


Zoals je kunt zien zijn ze dus rond geworden! Het kostte me iets meer tijd om de nagels rond te maken, en het was behoorlijk lastig om iedere nagel even rond en even lang te maken, maar uiteindelijk is het nog best goed gelukt! Mijn persoonlijke voorkeur gaat eigenlijk uit naar vierkante nagels, dit vind ik persoonlijk mooier (sowieso ronde nagels mij niet staan, ik heb erg smalle nagels en wanneer ze rond zijn leg ik daar extra accent op). Vierkante nagels zijn ook makkelijker om te maken omdat de tips al standaard vierkant zijn, normaal gesproken hoef ik ze dan alleen te verkorten en wat bij te vijlen.

As you can see, they're round! It costs me a little bit more time then usual because it was a bit hard to make them all equaly round and short, but I think I did it well for the first time! Personally I like square nails better, but that's maybe because my own nails are square? (and I have small nails, so when I make them round they will look way smaller then they are). Square nails are easier to make because the tips are all square shaped, normally I just have to shorten the tips and file them a little bit.

En een kleine close up van de nagels. Ze zijn uiteraard niet allemaal perfect even rond etc, maar ik denk dat ik niet moet klagen voor de eerste keer ronde nagels! Met wat meer oefening zal dit me ook sneller afgaan en zal ik vanzelf de smaak te pakken krijgen. Uiteindelijk vond ik ook wel dat zij de juiste keuze maakte om de nagels rond te nemen, het staat haar erg goed!

And a little close up of the nails. Ofcourse they aren't perfect, but I think that's not a bad thing when you do this for the first time! With some more practise I probably can make round nails easier . At the end I think she made the right choice to pick round nails, they fit here! 


Wat vinden jullie mooier? Vierkant of rond? / What shape do you like the most? square or round?

4 opmerkingen:

 1. Erg mooi gelukt, wat ik altijd erg jammer vindt is bij mensen met een donkere huidskleur dat ik acryl en gel nooit mooi vindt staan ik vindt het erg nep ogen zeg maar:D Alhoewel ik vindt dat dit er toch wel natuurlijk uit ziet....
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hele brede nagels dus vierkant ziet er bij mij vreselijk uit. Ik vijl ze altijd rond en iets smaller toelopend. Je hebt ze wel netjes gemaakt hoor en oefening baart kunst! Heb je een fijne vakantie gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Dewii,

  Bedankt! In het geval van brede nagels vind ik ze wat ronder aflopend ook mooier dan het echte vierkante! Ik heb een fijne vakantie gehad hoor, helaas wel erg slecht weer, en ben blij dat ik weer thuis ben! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations