zaterdag 20 augustus 2011

Tag: Wat zou je niet kunnen missen

Toen ik op vakantie was kreeg ik deze superleuke tag van Femke ik heb besloten hem gewoon ook in het Nederlands te doen en hem ook weer door te geven aan een Nederlandse blog, zo krijgen we niet zo snel een probleem met de taalbarrière!

Neem ook eens een kijkje op BeautyxNails de blog van Femke!


 -Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer-
Zeker weten scheerspullen, ik ben anti-haar. Ik zou er absoluut niet tegenkunnen als er geen scheerspullen zouden liggen in de badkamer!

- Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer-
Een bed, wat is een slaapkamer zonder bed? Dan zou je 's nachts op de grond moeten slapen haha lijkt me ook geen ideale situatie!

- Wat zou je niet kunnen missen op tv-
Eigenlijk kijk ik amper tv, ik zit vaker achter mijn laptop of ik ben bezig met nagelen. Er is dus eigenlijk geen enkel programma welke ik niet zou kunnen missen..

- Wat zou je niet kunnen missen in de snoepkast- 
Ik ben nu misschien een beetje een spelbreker want ik ben niet zo'n grote snoeper, maar apenkoppen vind ik wel erg lekker (zachte bananensnoepjes met drop)

- Wat zou je niet kunnen missen in je make-up stash-
Ik denk oogpotlood, ik heb zelf vrij lange en donkere wimpers dus mascara zou ik niet perse nodig moeten hebben, maar zonder oogpotlood lijk ik wel heel slaperig!

- Wat zou je niet kunnen missen in het donker-
Hmm lastige vraag dit! Misschien toch maar een lampje voor het geval ik overal tegenaan loop.

- Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend(in)-
Een goed studiemaatje! Samen lol maken is leuk, maar wanneer je elkaar door je studie heen kunt loodsen heb je écht iets nuttigs aan elkaar!

- Wat zou je niet kunnen missen op je muur-
Eerlijk gezegd kan ik best leven met een kale muur hoor, ik kijk niet zo heel erg naar alles wat er op een muur hangt...

- Wat zou je niet kunnen missen in je handtas- 
Een portemonnee, die is namelijk te groot om in een zak te stoppen, dus die moet echt in mijn handtas!

Ik ga deze tag doorgeven aan Claudia van Nailingthis.com

3 opmerkingen:

 1. kei leuk dat je hem hebt overgenomen! :)
  Leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "wat zou je niet kunnen missen in het donker?"
  "een lampje"

  hahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Entirely Nails,

  Haha ja ik vond het zo'n aparte vraag :p Meestal als het echt donker is slaap ik, en heb ik eigenlijk niks nodig. Mja als het avond is en het begint donker te worden wil ik toch wel iets van een lampje hebben :p

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations