woensdag 28 december 2011

Christmas Presents

Ook wij hebben dit jaar kerst gevierd met wat kleine cadeautjes. In deze post ga ik jullie de dingetjes laten zien die ik gekregen heb met kerst!

We celebrated Christmas with some small presents this year. In this post I'm going to show you the presents I recieved this Christmas!


Als eerste kreeg ik een nieuwe schoudertas! Ik vind hem echt prachtig, mijn vorige schoudertas had inmiddels alweer gescheurde bandjes aangezien ik altijd véél te veel in een tas prop en ze daarom gewoon erg snel stuk gaan. Nu heb ik weer een nieuwe en heb ik mezelf voorgenomen er niet zoveel meer in te proppen! 


The first thing I recieved was this awesome bag. I really love it, my last bag was broken again. I take to many stuff with me in a bag so the straps of the bag broke again, so I needed a new one. I promised myself not to take so many stuff with me again!


Van mijn moeder kreeg ik bovenstaand schattig toilettasje! Ik had er zelf nog geen, dus deze kwam wel goed van pas. Ik ben vrij vaak van huis en maak soms ook de swatches wel eens buitenshuis, zo'n toilettas komt erg goed van pas, óók om nagellakpotjes mee te vervoeren! De onderste foto is een detailfoto van de 2 hangertjes die eraan hangen, superschattig!


I recieved this toiletbag from my mom. I didn't have one, so this one was very welcome! I'm often not at home and sometimes I make my swatches outside, this bag is very handy to put some polishes and showerstuff in it! The other picture is a detailpicture of the 2 keychains, supercute!


Een aantal maanden terug kocht ik zelf 2 leuke oorbelletjes met pistooltjes erop. Toen mijn zus deze ketting zag liggen wist ze meteen dat dit hét perfecte kerstcadeau was! Bovenstaande ketting heb ik dus van mijn zus gekregen en ik ben er superblij mee, hij is erg mooi! Helaas is alleen het sluitinkje stuk waardoor ik hem niet korter/langer kan maken, maar zolang hij dicht zit is dit geen probleem. Mocht de ketting ooit breken hang ik het hangertje wel aan een ander!


A few months ago I bought some earring with guns on it for myself. When my sister saw this necklace she immidiatly thought this was thé perfect present for christmas. So I recieved the necklace from her, I'm very happy with it, only the closure is broken, so I can't make the necklace shorter or longer, well no problem as long as it's closed. When it completely breaks I will replace the necklace with another!


Ook deze 3 minilakjes van de Hema kreeg ik als cadeau. Links een oranjeachtig lakje, in het midden een gouden glitter, helaas heb ik dit lakje al dus ik denk dat ik hem aan iemand ga geven die hem graag wilt hebben en rechts een mooi oud roze lakje!


I also recieved these 3 mini polishes from Hema. On the left side an orange polish, in the middle a purple glitter one (I had this one already, so I think I will give it to someone who really wants it) and the right one is an old pink polish!


Als laatste kreeg ik nog 3 lakjes van Safari in een erg leuk zilveren zakje. Links een groene glitterlak, in het midden een zilveren glitter en rechts een gouden glitter. Leuke kerstlakjes dus, wie weet wel erg geschikt voor een kerstnailart voor volgend jaar ;)!


The last thing I got were these 3 polishes by Safari. I recieved them in a cute silver bag. On the left side a green glitter polish, in the middle a silver glitter and on the right side a golden glitter. Nice christmas polishes! Maybe they're suitable for a christmasnailart next year ;)!


Hebben jullie nog leuke cadeaus gehad? / Did you recieve some nice presents?

3 opmerkingen:

  1. Wat heb je een leuke dingen gekregen! Wij doen niet aan cadeautjes met de kerstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Paola,

    Thanks! Wij doen juist niets met Sinterklaas, daarom doen wij meestal iets extra's met kerst. Vind ik toch een wat leukere en sfeervollere periode! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations