vrijdag 23 december 2011

Notd: Festive French Manicure

Normaal gesproken komen de Notd's alleen op zondag voor, maar deze wilde ik graag even tussendoor laten zien! Helaas zijn de foto's niet super geworden, maar gelukkig nog wel goed genoeg om te laten zien!

Normally you can see new Notd's every sunday, but I wanted to show you this one already! I'm warning you for the pictures, they aren't from a great quality, but they are good enough to show you!Deze Notd is eigenlijk op best een leuke manier ontstaan! Ik had eigen nog te weinig tijd over om een uitgebreide nailart te maken. Ik besloot dus met een naamloos lakje (in de vorm van lippen, ontzettend gaaf lakje!) een simpele french manicure te maken om die de volgende dag weer te verwijderen...


This Notd is created on a kinda funny way! I didn't have enough time to make a nailart, so I decided to create an easy french manicure. I used a name/brandless polish (the bottle has the shape of lips, so cute!) to make the french manicure, with the idea to remove it the next day..


Toen ik de dagen erop nog steeds geen tijd had om te nailarten en ik de french manicure saai begon te vinden zocht ik naar een glitterlakje. Ik kwam bij dit lakje uit, BiCi nailpolish - nr 070. Ik bracht een laagje aan over de french manicure en eigenlijk zag het er wel erg gaaf uit! Jammer dat de foto's zo slecht geworden zijn en je het leuke effect niet goed kunt zien! Als je overigens goed kijkt kun je door mijn pinknagel nogmaals de nagelpiercing zien! Deze is er inmiddels uit doordat ik de nagel brak tijdens een stom ongelukje!


When I still hadn't the time to make a nailart and I was sick of this french manicure I decided to search for a glitterpolish. I found this polish from BiCi Nailpolish, it's number 070. I added a layer and it looked awesome! Too bad the pictures aren't from a good quality, you can't see how nice it is on the pictures. Oh and when you're looking good you can see the nailpiercing through my pinkie! It's out now, I had a little accident with that nail and I tore it.. Stupid me!


Hebben jullie al eens glitterlakjes gebruikt voor een french manicure? / Do you use glitterpolishes on french manicures often?

2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi! Ik heb vandaag mijn eerste normale french manicure gemaakt, dus met glitter komt later wel! Eerst oefenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations