zaterdag 31 december 2011

Notd: Happy New Year!

De laatste dag van het jaar alweer! Ik besef het zelf eigenlijk nog nieteens, het jaar is gewoon alweer om, opnieuw 365 dagen! Om de laatste dag van het jaar te vieren heb ik uiteraard een nailart in style gemaakt! 

It's the last day of 2011 already. I don't have any feelings that it's almost there.. It goes so fast, one year.. 365 days! Well to celebrate this last year I made a nailart in style ofcourse!


Vuurwerk! Want daar draait het eigenlijk ook om hè op oudjaarsavond.. Ik heb de nailart lekker losjes gehouden, geen strak vuurwerk, lekker losjes want echt vuurwerk is ook niet perfect! Ik ben begonnen met Eyeko - Cosmic polish. Een zwarte lak met multiglitters. Ik vond de glitters zelf wat weinig dus bracht een extra laagje glitter topper van Essence aan. Helaas is hier ook niet superveel van te zien maar goed. We zullen het er maar mee doen ;)!

Fireworks! Yes everything is about fireworks on new years eve.. I painted the nailart very loose, I didn't want to make tight lines because real fireworks aren't perfect either. I started with Eyeko - Cosmic Polish for the base. A black polish with multiglitters. I added an extra layer of glitter topper by Essence but you can't see it very well. 


Op iedere nagel heb ik het vuurwerk een ander kleurtje gegeven, ik heb steeds met lichte en donkere kleuren gewerkt. In het midden van het vuurwerk heb ik met losse glitter wat glitter gestrooid. Want glitters horen er nou eenmaal gewoon bij! Doordat ik als basis een zwart lakje gebruikt heb moest ik wel eerst met wit het vuurwerk maken en hierna pas met gekleurde lak werken, doe je dit niet zul je de kleuren (behalve wit) slecht zien op het zwarte. Een tip dus voor als je deze nailart ook nog wilt uitproberen vandaag!


I painted the fireworks another colour every nail. I worked with light and dark shades. In the center of the fireworks are some loose glitters. I putted them on my nails with a little bit of topcoat. Just because glitters have to be there! So i used a black polish as it's base so I painted the fireworks with white before I worked with the colours. If you don't do this you won't see any colours (except for white ofcourse). This is a tip if you want to try this nailart for yourself.


Happy New Year!!

4 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Ik vind het leuk dat je voor iedere nagel een ander kleurtje hebt gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WooHoo! I love them! All the colors are so pretty! Fireworks are great!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maak jij je nailarts met nagellak of met acryl verf? Waar is deze nail art bv van gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vivian,

  Ik maak bijna al mijn nailarts met nagellak. Heel soms probeer ik iets uit met acrylverf maar dit zet ik er dan meestal bij. Mocht er niets bij staan is de nailart dus gewoon met nagellak gemaakt, ik vind dit zelf toch fijner werken dan acrylverf!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations