donderdag 1 december 2011

Comparison AIBOG & YBTM

De titel ziet er misschien ietwat vaag uit maar wanneer ik het compleet uit zou schrijven zou het toch iets teveel van het goede worden! Vandaag ga ik jullie namelijk weer een vergelijking laten zien tussen 2 lakjes. Links op de foto zie je Catrice - Am I Blue Or Green, rechts op de foto You Belong To Me van Essence.

The title looks a bit freaky, but I shortened the names of the polishes because the title would be hugh! So today I'm going to show you a comparison between Catrice - Am I Blue Or Green (Left on the picture) and Essence - You Belong To Me (right on the picture).


Ik heb beide lakjes om en om aangebracht op mijn nagels. Kun je nu zien welk lakje waar zit? Ik ben namelijk blij dat ik dit heb opgeschreven, als ik nu terugkijk naar de swatches heb ik géén idee! Op de wijs/ringvinger zie je het lakje van Catrice, op de middelvinger en pink die van Essence.

I used both polishes on my nails. Can you see which polish is on which nail? Well i'm happy I wrote it down because I wouldn't know it! So I used the Catrice polish on the index/ringfinger and the Essence polish on the middlefinger and pinkie.


Hebben jullie ondertussen al verschillen gezien? Ik niet namelijk! Ik heb van beide lakjes 2 lagen aangebracht, beide lakjes lakken prima en qua kleur zit er absoluut geen verschil in. Om dit te testen heb ik een aantal dagen met deze 4 gelakte nagels gelopen en zo random aan mensen gevraagd of zij dachten dat dit 1 lak was of meerdere lakjes. Iedereen beweerde dat het één en dezelfde lak was!


Did you already see some differents? Well I don't! I used 2 layers of both polishes on my nails, both have a good application and the colour is exactly the same. I tested this by wearing these polishes for a few days. I asked some random people on the street what they thought about the polish and if they thought this was one polish or more polishes. Well everyone said that all the nails were polished with one nailpolish. This means enough for me!

Hebben jullie dat ook wel eens, 2 precies identieke nagellakjes? / Do you have this too, owning 2 exactly the same polishes?

6 opmerkingen:

 1. Nice comparison! We won't get the Catrice here, but the Essence is available at Ulta, so it's good to know about this.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om ze eens goed naast elkaar te zien (: Ik heb zelf AIBOG maar die is echt heel dik en lelijk :S Denk dat ik die van Essence maar ga halen, die lakjes vind ik toch wat fijner ^^
  Ik zelf heb wel lakjes die erg veel op elkaar lijken, maar toch zijn ze net weer even anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nana,

  Waarschijnlijk heeft jouw lakje gewoon ergens open gestaan voordat je hem kocht! Mijn lakje is namelijk prima qua structuur en ziet er ook niet lelijk uit oid! Zo jammer dat sommige meiden dat soort dingen uithalen met lakjes wanneer ze nog in de winkel liggen! Dat vind ik weer zo fijn aan Max lakjes, die zitten verpakt in een kartonnetje zo weet je zeker dat er niet mee geprutst is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk deze vergelijking, ik heb die van essence, maar die is al dik geworden, ik heb hem al sinds de zomer vakantie dus mag niet klagen, ik gebruik hem nu voor het stempelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations