maandag 19 december 2011

Essence - Time For Romance

Vorige week liet ik jullie al Make It Golden zien, vandaag ga ik jullie Time For romance laten zien. Een ander glitterlakje uit de Colour & Go collectie van Essence!

Last week I already showed you Make It Golden by Essence. Today I'm going to show you Time For Romance, the second glitterpolish from the Colour & Go collection by Essence!


Time for Romance is een mooie rode glitterlakje. Ik verwachte dat de basis net zo sheer zou zijn als make it golden, maar dit viel eigenlijk reuze mee! Ik heb net zoals bij make It golden gekozen voor 2 nagels met basis en 2 lagen zonder basis.

Time for Romance is a nice red glitter polish. I expected that this polish would be just as sheer as make it golden, but this wasn't! I choosed to make above swatches with a basecolour and without a basecolour.


Bovenstaande 2 nagels is Time For Romance zonder basislak. Zoals je kunt zien valt het sheer zijn best wel mee! De glitterlak heeft een vrij lichte rode basis, en geen clear basis waardoor de lak zelf ook wat kleur afgeeft. Op bovenstaande nagels heb ik 2 dunne laagjes aangebracht, wellicht kun je hem goed dekkend krijgen met zo'n 4 lagen zonder basis!


Above 2 nails are Time For Romance without a basecolour. As you can see the sheerness isn't a big problem! The glitterpolish as a light red base, it doesn't have a clear base, this is the reason why this polish gives more colour! On above nails I used 2 thin layers of Time For Romance without a basecolour. I think you can even get this polish opaque with 3 or 4 layers.


Bovenstaande 2 nagels hebben als basis La Femme Beauty - Visage. Ik ben begonnen met 2 lagen Visage en vervolgens 2 dunne lagen Time For Romance. Ik vind deze combinatie zelf echt geweldig, veel mooier dan zonder basis! Time for Romance bevat overigens verschillende kleuren en groottes qua glitters!


Above 2 nails do have a basecolour. I used La Femme Beauty - Visage. I started with 2 layers Visage and ended up with 2 layers of Time for Romance. I really love this combination! Much better then without a basecolour! Time for Romance contains multicoloured glitter and has different sizes glitter in it.


Op welke manier vinden jullie Time For Romance het mooist? / On which way do you like Time For Romance the best?

4 opmerkingen:

 1. Wauw inderdaad erg mooi!
  Ik heb zaterdag lopen twijfelen of ik hem zou halen en nu baal ik dat ik dat niet heb gedaan!

  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Mariska,

  Ai jammer is dat dan hè! Heb ik ook wel eens, twijfel ik over een lakje, doe ik het uiteindelijk niet en dan zie ik geweldige swatches terug! Ach hij zal de volgende keer vast nog wel in de winkel liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love it! Even without a base color it is gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations