zondag 15 april 2012

1+1 Free Kruidvat Haul

Afgelopen vrijdag én zaterdag had de Kruidvat een ontzettende leuke aanbieding. Er was namelijk een 1+1 gratis actie op alle make-up items, hier zit natuurlijk óók nagellak bij! Normaal gesproken haal ik nooit zo heel veel, alleen als ik echt iets leuks zie, met deze actie heb ik natuurlijk behoorlijk wat lakjes ingeslagen!

Last friday and Saturday our Kruidvat had a 1+1 free deal. Normally I don't buy that many nailpolish, but this time I bought a bunch of polishes because I got it with 50% discount! Below all the polishes I bought during this discount.


Als eerste liep ik naar het Catrice schap. Deze hadden ze toevallig net aangevuld, lucky me! Ik kocht 4 lakjes die ik nog niet had, van links naar rechts: Put Lavender on Agenda, Welcome to Roosywood, Pimp my Shrimp en It's Rambo No 5.

I started with Catrice. They just filled the nailpolishes, so I was lucky. I bought 4 polishes which I didn't have, from left to right: Put Lavender on Agenda, Welcome to Roosywood, Pimp my Shrimp and It's Rambo No 5.

Daarna ben ik bij het Essence schap gaan kijken. Ik vond 3 Colour & Go lakjes die ik wel leuk vond, van links naar rechts: Better late than never, Blue Addicted (het laatste glitterlakje die ik nog niet had!) en Mellow Yellow, dit lakje zocht ik al een tijd maar hadden ze nooit, dit keer dus wel! Ook lag de nieuwe fruity collectie in het schap, ik vond de lakjes zelf niet erg interessant maar de scented topcoat wel! Mocht je deze nog kunnen vinden, het is een echte aanrader, ik zal er snel een review over schrijven! Verder kocht ik nog een groene en paarse liquid eyeliner, deze staan niet op de foto.


Up next I ended up with the Essence counter. I found 3 Colour&Go polishes which I liked, at first Better late then Never, up next Blue Addicted (the last glitterpolish I didn't have from this line, they never had it, but yesterday they did!) and Mellow Yellow, I wanted this polish for a while and this time they had it. They also had the new LE from Essence, the Fruity LE, I didn't thought the polishes were very special, but I liked the scented topcoat. This one is really a must have, I will write a review soon! Further I also bought a purple and green liquid eyeliner which is not on the pic.

In eerste instantie liet ik het bij alles hierboven, maar aan het eind van de dag besloot ik toch nog even snel een andere kruidvat te bezoeken. Deze had nog de complete feMALE collectie van Catrice liggen, alleen de laatste vind ik zelf iets minder maar doordat het 1+1 gratis was heb ik hem toch ook maar meegenomen. De lakjes van links naar rechts: A Woman's World, Nude, Who Are Blue en So Suit!

Actually that was everything I bought, but at the end of the day I decided to visit another Kruidvat, they actually had the complete FeMALE LE by Catrice. I love 3 of the colours, i'm not so crazy about the last grey one, but because it was 1+1 free I took it. The polishes from left to right: A Woman's World, Nude, Who Are Blue and So Suit!

Hebben jullie ook nog leuke dingen kunnen halen met de actie? / Which swatches do you really want to see?

4 opmerkingen:

 1. wauwww lekker veel gekocht! ik ben vooral jaloers op de fruity topcoat! ben zooo benieuwd naar die lijn maar hier was het nog niet te koop :-( Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, je hebt hele leuke lakjes gekocht, ben benieuwd naar de swatches!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kirs,
  De fruity topcoat was echt een verrassing! Als je het flesje opent stinkt hij enorm, maar als je hem op je nagel smeert, oeh dan ruikt hij zo lekker fruitig! Misschien komt de lijn binnenkort nog bij jou! Van de 3 kruidvats in de buurt was er bij mij ook maar 1 die deze lijn had!

  @ Ninadesiree,

  Swatches komen er zo snel mogelijk aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de blauwe en oranje lak heb ik zelf ook , erg goede dekking

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations