zaterdag 7 april 2012

Essence - meet Me Now

Afgelopen week liet ik jullie deze Notd zien. Voor die nailart heb ik het lakje Meet me Now gebruikt. Omdat waarschijnlijk wel een aantal meiden zijn die de losse swatches van dit lakje willen zien, heb ik voor vandaag de swatches van Meet me now!

Last week I showed you this Notd. I used Meet me now for that nailart, and there are probably some ladies who wants to see the swatches of this polish. So today the swatches of 'Meet me Now'.


Meet me Now is een paars lakje met een creamy finish. De kleur zelf is niet super spectaculair, ik heb dit soort kleuren van verschillende merken, maar een standaard paars lakje is natuurlijk altijd handig.

Meet me now is a purple polish with a cream finish. The colour isn't very spectaculair, I have more polishes with these kind of colours from different brands, but ofcourse a standard purple isn't a big problem.

De applicatie van het lakje is zoals we gewend zijn van Essence, ook niet heel bijzonder maar hij lakt verder prima. Het lakje is compleet dekkend met 2 lagen.

The application of this polish is as were used to with polishes from Essence, it's not big news it just applies good. The polish is completely opaque with just 2 layers of polish.

Hebben jullie al vergelijkbare lakjes ontdekt? / Did you already noticed some dupes for this polish?

2 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations