woensdag 4 april 2012

March Haul

Vandaag ga ik jullie weer een nieuwe haul laten zien. De afgelopen maand heb ik wat nieuwe lakjes gehaald en nog wat dingetjes binnengekregen. Hieronder kun je dus alvast zien wat er de komende tijd te wachten staat!

Today a new haul. Last month I bought some new polishes and recieved some stuff, so below you can see everything. It's a kind of sneak preview for what's coming this month!

Eindelijk vond ik wat lakjes uit het vernieuwde assortiment van Catrice! Helaas waren de mooie topcoats al uitverkocht (en krijgen ze deze niet meer binnen..)  maar ik heb alsnog wat leuke nieuwe lakjes gekocht. Van links naar rechts: Birdy reloaded (nieuwe versie van bye bye birdy? Ik zal ze eens vergelijken!), ik ben zelf fan van Bye Bye Birdy en gebruik hem ontzettend vaak, ben benieuwd of deze te vergelijken is! Daarnaast Browno Mars, Aretha's R-E-S-P-I-N-K (wát een naam) en Genie In The Bottle. 

Finally I found some polishes from Catrice's new assortment! Unfortunately the gorgeous LE Topcoats were already sold out (and they don't come back) but I scored some of the new polishes. From left to right: Birdy Reloaded (maybe it's the new version of Bye Bye Birdy?), I love Bye Bye Birdy and use it a lot, I will compare those 2! Up next: Browno Mars, Aretha's R-E-S-P-I-N-K (whát a name) and Genie In The Bottle.

 
Vervolgens kreeg ik dit superleuke pakketje binnen van Born Pretty Store. Er zit een stempelplate in met een aantal full nail stempels (er zitten er totaal geloof ik 40 op?), 12 doosjes met gedroogde bloemetjes (whoehoe, nieuwe uitdaging!), ik heb geen idee hoe ik dit ga verwerken in nailart, maar het gaat me vast wel lukken. Vervolgens vond ik nog een schattig donkerblauw lakje in het pakketje, het lakje is van het merk: Liang Qiet (nog nooit van gehoord) en het lakje heet: Blushingham Palace. Ik dacht eerst dat het een crackle was, maar het blijkt een magnetisch lakje te zijn. Het roze dingetje op de foto is het magneetje (hij is helaas in 2'en gebroken, er hoort een steeltje aan te zitten). Ik heb zelf slechte ervaringen met magnetische lakjes dus ik hoop dat deze beter werkt.

Up next I recieved this supercute package from Born Pretty Store. It contains a stampingplate with some full nail stamps (there are 40 stamps on the plate), 12 jars with dried flowers (whoehoe a new challenge!), I don't know how to use them or what to make with it but I will sort that out! Up next I found a polish, it's a dark blue polish from the brand Liang Qiet (don't know that brand) and the polish named: Blushingham Palace. Well I thought it was a crackle but it's a magnetic polish. That pink thing on above picture is a magnet (unfortunately it broke during shipping, there has to be a handle on the magnet), so I have really bad experiences with magnetic polishes, I hope this one will do it better!

 Ik heb nog even snel een foto van mijn nagel naast de stempel gelegd. Ik vond hem namelijk erg klein. Ik weet zeker dat deze full nail stempels een aantal keer gestempeld moeten worden voordat hij je hele nagel bedekt.

I made a quick picture from my nail next to the full nail stamp. I thought it was pretty small and I was right. I probably have to stamp it multiple times if I want it on my nails.

Na een tijdje ontzettend gekwijld te hebben over die prachtige Kleancolor lakjes, besloot ik éindelijk een bestelling te plaatsen. En wat ben ik blij met de lakjes, ze zijn nog véél mooier in het echt! Ik heb er uiteindelijk 6 besteld bij Beautyjoint.com, ik was nog geen 20 euro kwijt (inclusief verzenden vanuit Amerika). De lakjes kosten $1,79 per stuk. Dit zijn de eerste 3 van links naar rechts: Sparkle Emerald, Holo Chrome en Holo Yellow.

After a while drooling over others kleancolor polishes, I decided to buy some at Beautyjoint.com. I ordered 6 and paid less then 20 euros (included shipping from USA to the Netherlands). The polishes costs $1,79 each. These are the first 3, from left to right: Sparkle Emerald, Holo Chrome and Holo Yellow.

En dit zijn de andere 3 van links naar rechts: Diamond Purple, Chunky Holo Fuchsia en My Valentine. Ze zijn zó mooi!

And these are the other 3 from left to right: Diamond Purple, Chunky Holo Fuchsia and My Valentine. They're so pretty!

Uiteraard komen er nog reviews en swatches van bovenstaande producten aan! Hebben jullie afgelopen maand ook wat leuks gekocht? / Ofcourse there will be some reviews and swatches from above products! Did you score some nice products last month?

3 opmerkingen:

 1. wow you have lots of nice stuff! I love your new Kleancolors :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben aan t sparen om geld uit te geven als ik in mei een weekendje naar België ga maar de Million Styles topcoats van Catrice kon ik deze maand echt niet laten staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Anoniem,

  Haha dat begrijp ik heel goed! Ik wilde er graag ook een aantal hebben maar de topcoats waren hier helaas al op. Het was ook een op=op actie dus ze komen helaas ook niet meer binnen. Heb dit keer dus helaas pech gehad! Maar ik heb het goed gemaakt met de Kleancolor lakjes, die zijn ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations