dinsdag 3 april 2012

E.L.F. - Innocent

Vandaag ga ik het lakje 'innocent' van E.L.F aan jullie laten zien! Normaal gesproken plaats ik er ook de productfoto's bij, maar op dit moment is het lakje Innocent van de website gehaald. Waarschijnlijk komt hij binnenkort wel weer terug aangezien ze de oude lakjes een 'nieuwe formule' geven en de lakjes hierdoor duurder worden. Goed ik kan de swatches dus niet vergelijken met de productfoto, maar ik kan jullie natuurlijk wel mijn eigen swatches laten zien en mijn mening over dit lakje geven!

Today I'm going to show you the polish 'innocent' bij E.L.F! Normally I compare my swatches with the productpicture of their website, but this polish is out of assortment at this moment (on the Dutch website), it's probably coming back later because they're changing the 'formula' of the polishes and they will be a bit more expensive with the 'new formula'. So i'm just going to show you the swatches I made and my opinion about this polish.


Innocent is een nude lakje. Ik vind hem eng veel lijken op mijn eigen huidskleur en denk ook dat dit lakje mooier zal staan bij de lichtere en donkere dames. Voor mij is hij eigenlijk iets té identiek aan mijn huidskleur waardoor het lijkt alsof ik geen nagels heb. Innocent heeft overigens een creamy finish.

Innocent is a nude polish. I'm a bit scared of this polish cause it's almost similar to my skintone. This means that it looks like I don't have any nails at all when I'm wearing this polish. I think this polish would be more for ladies with a very light or darker skintone. Oh and ofcourse Innocent got a cream finish. 

 Zoals je ziet is dit lakje behoorlijk streperig. Vooral op mijn middelvinger en ringvinger zie je overduidelijk strepen. Daarnaast is het lakje ook niet erg dekkend. Ik heb 2 vrij dikke lagen aangebracht en wilde hierdoor geen 3e laag meer aanbrengen. Met die 2 dikke lagen (vergelijkbaar met 3 dunnere lagen) zag je nog steeds mijn eigen nagels erdoorheen. Ik ben zelf ook wat meer van de felle en opvallende kleuren dus Innocent zal bij mij waarschijnlijk niet ontzettend vaak gebruikt worden. 


As you can see, this polish is pretty streaky. When you look at my middlefinger and my ringfinger you will see some clear brushstrokes. Also this polish isn't really opaque. I used 2 thick layers of polish and didn't want to add a third layer. With those 2 thick layers this polish still wasn't opaque (the 2 thick layers are the same as 3 thinner layers) and you could still see some clear VNL. I'm a person who love bright colours so Innocent is just not something for me. I won't use it often on my nails but probably there are some ladies who love this kind of colour.


Zijn jullie meer van de nude of opvallendere lakken? / Are you more a nude person or do you love bright polishes more?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations