zondag 29 april 2012

Week Summary

Iedere zondag plaats ik een overzicht met alle artikelen van de afgelopen week. Omdat niet iedereen de tijd heeft om iedere dag even te komen kijken en hierdoor soms wel leuke artikelen missen! Je kunt op de naam onder de foto klikken om direct doorgelinkt te worden naar dat artikel!
 
  Every sunday I make a summary with this week posts. Not everyone has the time to check out my blog everyday and to make it a little bit easier for you I will show you all posts from last week. You can click on the name below the picture for a direct linking to that post! 

 
Sunday

Monday

And

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday


 
 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind dat altijd zo handig als je dat doet zo'n weekelijkse update! Ik heb namelijk niet altijd tijd om te kijken en dan kan ik gelijk zien wat ik over het hoofd heb gezien:) Love your Blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Myfantasticnails,

  Bedankt voor het lieve compliment! Dat waardeer ik enorm :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan de ene kant vind ik die groene zo lelijk, maar aan de andere kant heeft ie ook weer iets. Daarom heb ik 'm gekocht ;p
  Die Primark lakjes zien er mooi uit! Ook de gele xD

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations