donderdag 26 april 2012

Notd: Spring Flowers!

Gister toen ik de review over de Born Pretty Store Imageplate schreef, beloofde ik jullie dat ik vandaag een nailart zou laten zien met deze plate. Zoals ik dus ook beloofd had, vandaag de nailart!

Yesterday when I wrote the Born Pretty Store imageplate review, I promised you a nailart made with this imageplate. So when I promise something, I will do it! Today a spring nailart made with the Ck-04 imageplate!


Als basiskleurtje heb ik hier Essence - Mellow Yellow gebruikt, een erf lief pastel geel lakje. Ik wilde graag een vrolijke lente nailart maken en besloot daarom om een bloemendesign uit te kiezen. 

For the basecolour I used Essence - Mellow Yellow, a very sweet pastel yellow colour. I wanted to create a happy spring manicure, so I decided to use a flowerimage from the imageplate.

Net zoals ik gister in de review al beschreef heb ik deze afbeelding ook dubbel moeten stempelen om hem passend op mijn nagels te krijgen. Met bloemetjes is dit vrij moeilijk en zie je dus ook afentoe een half bloemetje of iets wat dubbelgestempeld is. Ach ik stoor mij hier niet aan, ik vond dit een supervrolijke lente nailart! Om de nailart overigens helemaal af te maken bracht ik de Essence - fruity topcoat aan! Bloemetjes op de nagels én een lekker geurtje, wat wil je nog meer?

Just like I told you yesterday in the review. This image also has to be double stamped on my nails. With flowers it's a little bit harder so you will see some half flowers etc. I don't mind, I really loved this happy spring mani! To finish this nailart I added a layer of Essence - Fruity topcoat. Happy flowers with a lovely scent, whatever does a woman want more? 

Hebben jullie al vrolijke lente nailarts gemaakt? / Have you already made some nice spring nailarts?


4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations