zaterdag 7 april 2012

Short Update

Even een kleine update zo vroeg op de zaterdagochtend! Er staan namelijk een hoop nieuwe dingen te gebeuren en ik wil jullie hiervast al even voor op de hoogte brengen!

A short update for this early saterday morning. Well I have a lot of new plans and there is going to be a lot of changes the upcoming period. I thought it would be handy to update you with this!

Wat staat er te wachten:


- De website krijgt binnenkort een compleet nieuwe look. Ik ben de layout en de header een beetje zat aan het raken, ook wil ik voorlopig even van die 'roze' look af. Ik weet zelf precies wat ik wil, maar dit is niet te vinden in standaard layouts. Dit houdt dus in dat ik mij bezig ga houden (samen met wat hulp!) om een eigen layout in elkaar te knutselen. Ik kan hier geen einddatum voor geven, dit is de eerste keer dat ik mij hiermee bezig ga houden en ik heb eerlijk gezegd geen idee hoelang dit gaat duren. Het kan dus volgende week zijn, maar ook pas volgende maand. In ieder geval: Niet schrikken ;)!
- Ook de header gaat flink aangepakt worden, ook hier heb ik al wat nieuwe ideeën voor, maar of dit haalbaar is weet ik nog niet precies. Er gaat in ieder geval verandering in komen!
- Ik ga proberen om een 'vooruit-achteruit' knop toe te voegen. Dit houdt in dat je makkelijk van het volgende naar het vorige artikel kan navigeren zonder steeds terug te hoeven naar de homepage. 
- De laatste paar dagen ben ik al flink bezig geweest met het updaten van de 'my polishes' pagina. Hier staat een lijst van alle lakjes die ik heb, als je dus op zoek bent naar een bepaalde swatch is deze pagina erg handig. Wanneer ik een lakje geswatcht heb link ik hem meteen door, jij hoeft dus enkel op de naam van het lakje te klikken! Hij is nog niet compleet af, wanneer alle veranderingen klaar zijn zal ook deze pagina compleet af zijn.
- De facebookpagina van Nailart Creations wordt vanaf nu beter onderhouden en meer geupdate. Ik plaats hier vaak nieuwtjes en de dingen die mij bezig houden voor de website. Ook zul je hier iedere dag een update van de nieuwste artikels vinden. Volgen die pagina dus ;-)! Ook via twitter plaats ik regelmatig updates!


So what's going to change:


- The first and important thing: The layout. I'm sick of this layout and don't want that pink look anymore. I already have ideas how it's going to look but unfortunately I can't find this in standard layouts. Which means I'm going to make an own layout (with some help!), I'm not sure when this is done, it can be next week but it also can be next month. I don't know.. But don't be scared ;-)
- Next: the header. A new layout ofcourse a new header. Also for this I have my ideas but I don't know if my idea is going to work, so I will just test it out. 
- I will try to add a 'forward-back' button. This will mean you can easy navigate to the next and older articles without going back to the homepage.
- I'm also busy with updating the 'my polishes' page. This is a list with all my nailpolishes and if you're looking for swatches you can easy take a look at the page and click on the name to see swatches. It's not completely done yet, but it will be done when i'm ready with everything!
- I'm going to update the facebookpage from Nailart Creations more often. I will place more things about the website and ofcourse there will be a reminder of a new article everyday! So follow the facebook page ;-)! You can also follow me on Twitter.

Dat was in het kort dus even wat er staat te veranderen. Nu is het voor jullie natuurlijk het perfecte moment om mij te laten weten wat jullie graag veranderd willen zien hebben (of wat juist absoluut niet!). Ik kan dit dan meteen tijdens deze update meenemen en eventueel mee veranderen!

So that's what's going to change. Well now it's the perfect moment for me to ask you if you want to see any changes. Or what you don't want to see changed. I can take this with me when i'm updating everything, that would be very handy for me!


Laat je gedachtes vrij bij de comments, ik heb vast wat aan jullie feedback! / Leave your thoughts free at the comments. I appreciate your feedback!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations