donderdag 5 april 2012

Essence - Gold Fever

Gold Fever is één van de nieuwe lakjes van Essence. Toen ik hem tegenkwam in de winkel trok dit lakje mijn aandacht meteen al. Wát een gaaf lakje met al die glitters! Ik verwachte zelf meer dat het een soort van topcoat zou zijn, glitterlakjes hebben vaak een doorzichtige basis waardoor je je nagels erdoorheen ziet. Laten we even testen of Gold Fever dit ook heeft!

Gold Fever is one of the new polishes from Essence. When I saw it in the store I fell in love, what a beautiful polish! It's a glitterpolish with multiple glitters in it, so I thought it would probably have a clear base and perfect as a topcoat. Not as a polish itself. So I tested it out, click on read more to see the results!


Ik besloot het lakje meteen op twee manieren te testen. Mét en zonder basis. Mijn wijsvinger/ringvinger hebben geen basis. Mijn middelvinger en pink hebben een goudkleurig lakje als basis.  Zoals je meteen al kunt zien is Gold Fever helemaal niet zo sheer als ik dacht dat hij zou zijn!

I decided to test the polish on two ways. With and without a base. So my index/ringfinger have no base and my middlefinger/pink have a golden base. As you immidiatly can see on above picture: Gold Fever isn't that sheer at all!

 Ik heb op beide manieren 2 laagjes Gold Fever aangebracht. Dus de nagels zonder basis zijn maar 2 laagjes. Ik was echt verbaasd hoe goed dit lakje dekte! Als ik heel eerlijk ben vind ik hem ook veel mooier zonder basis. Het lakje heeft namelijk gouden en rode glitters. Met een gouden basis vallen de rode glitters net iets meer weg. Zonder basis zie je echt een prachtige combo van rode/gouden glitters. 

I used 2 layers on both ways. So the nails without a base are also just 2 layers of polish. Can you believe it? It isn't sheer at all, I really like it better without a base. The polish contains golden and red glitter and if you use a golden base the red glitter isn't very noticable. Without a base you can see a gorgeous mix of gold/red glitter!

Hoe vinden jullie Gold Fever mooier? Met of zonder basis? / How do you like Gold Fever the most? With or without base?

5 opmerkingen:

 1. ik vindt ze met basis net iets mooier uitkomen,ik heb hem zelf ook maar nog niet opgedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Priscella,

  Met basis is hij idd ook leuk, maar zonder basis vond ik hem wat meer op de originele kleur lijken. Ga hem trouwens ook proberen over andere kleuren. Volgens mij zal hij best leuk staan over bijvoorbeeld rood! Je moet m trouwens echt gaan proberen hoor, het is een superleuk zomers lakje! Ik wordt er in ieder geval vrolijk van! (alleen niet als ik het eraf moet halen ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi lakje!, lijkt me wel weer veel werk om het er af te halen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Ninadesiree,

  Klopt, glitters zijn echt een ramp om te verwijderen! Ik gebruik meestal het folie trucje, dit werkt vrij snel en goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. replica watches fake replica oakley watches judge 2 replica swiss patek watches bmw replica watches replica fortis watches louis vuitton replica watches replica watches in bankok thailand [url=http://brandreplicawatches.org/Roger-Dubuis/watches/replica/]replica designer handbags and watches[/url] selling replica watches in michigan replica watches in us vacheron constantin replica watches

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations