donderdag 21 augustus 2014

Instagram #34

Goedemorgen allemaal! Vandaag het dieptepunt van alle dieptepunten Instagram posts! Deze week heb ik echt amper foto's gemaakt. De combinatie van de start van het schooljaar en het slechte weer is niet echt een stimulans geweest om gezellig te gaan doen! Ach ja, bij dezen toch nog die paar kiekjes die ik wel deelde deze week!

Regen... regen... regen... regen en nog meer regen... Pff zomer? Hoezo zomer, ik geloof dat we de aankomende maanden straf krijgen voor die drie weken mooi weer. In ieder geval, ik kan geen regen meer zien, word dr niet echt vrolijk van en je kunt gewoon niets! Zullen we gewoon maar naar een warm land verhuizen??


Op mijn laatste vrije vakantiedag besloten we een dagje zwembad te doen. Hartstikke leuk en gezellig en alles. Totdat ik wilde omkleden... Waarschijnlijk had iemand iets van zeep gemorst op de vloer, ik liep normaal richting kleedkamer en voordat ik het wist lag ik languit op de vloer. Jay, teen gestoten, bloeden als een gek... Inmiddels een week later is het de eerste dag dat ik zonder pleister loop, nog steeds pijn en nog steeds lopen op slippers want andere schoenen gaat niet. Maar ik heb hoop dat het nog goed komt haha!

Zondagochtend, de laatste ochtend uitslapen. Pff Verschoor en ik hadden beide geen zin, dus we hebben tot 11:15 op bed gehangen en wat geknuffeld. Ik was niet bepaald amused met mijn wekker op maandagochtend om 07:00. Gelukkig de start van dit schooljaar weer gehad!

Deze week niet heel veel nailarts gezet op gelnagels. Vooral veel french manicures. Deze Michael Jackson nagels waren wel nog even het delen waard!

Verschoor is inmiddels zo'n stoer mannetje. 2 Jaar oud alweer en nog steeds zo ondeugend, maar vooral ook ontzettend lief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations