vrijdag 29 augustus 2014

Catrice - Kitch Me If You Can

 Een lakje die echt al maanden (misschien al een jaar?) in mijn swatchbak ronddwaalt is Catrice - Kitch Me If You Can. Toen ik de prachtige Chiffon Haze aan het swatchen was vond ik dit dé perfecte basis voor KMIYC. Kijk je mee naar de swatches? Ik vond Chiffon Haze dé perfecte basis voor KMIYC. De roze suede-like lak staat erg leuk onder de roze glitters van KMIYC. De lak bevat een sheer base met fijne zilveren glitters en grovere hexagon glitters in een roze kleur.

Ik vind de hoeveelheid glitter in KMIYC behoorlijk tegenvallen. Hierboven zie je twee laagjes lak. Hierbij heb ik de glitters nog behoorlijk op hun plek moeten schuiven. Sommige plekken van de nagels hebben helemaal geen glitters, erg jammer!

Dit lakje heeft wel nog een vrij normaal kwastje, dit omdat de lak al wat ouder is en nog niet in de categorie 'horrible brushes' valt. Toch zal dit een lak zijn die ik niet vaak ga gebruiken!

Wat vinden jullie van deze glitterlak? Ik vind de hoeveelheid glitter helaas echt tegenvallen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations